Play-Offs Pro League: Genk – Gent – pak tot € 120

andre
05.04.2019

Wij gaan door met de Play-Offs in de Jupiler Pro League. Genk tegen AA Gent is opnieuw een bijzonder sterke affiche. Racing is begonnen aan de Play-Offs met 1 gewonnen en 1 verloren wedstrijd en blijft aan de leiding van het klassement. Club Brugge zit op dit moment op 4 punten. Gent is niet zo goed begonnen aan PO1 en heeft de eerste 2 wedstrijden verloren. Toch zitten ze op dit moment enkel 1 punt achter Anderlecht en 3 punten achter Antwerp. Veel lijkt dus nog mogelijk, al begint Genk aan de wedstrijd als favoriet. En dan ook nog een keer als thuisploeg. Bij bookmaker Unibet wachten er vele verschillende weddenschappen en ook een interessante stortingsbonus. Deze aanbieder heeft de fantastische Unibet klantenservice en is daarnaast ook voor je mobiele weddenschappen beschikbaar.

Unibet € 120: welkomstbonus voor je eerste storting

Voor de eerste storting wachten er nu tot € 120 bij de bookmaker. Onze link beneden leidt je naar de website van Unibet. Boven in het menu is het mogelijk om je online weddenschap account te registreren. Zodra je account klaar is, kun je een eerste keer storten in je online account. Hierbij is er een fantastisch percentage van 300% voor je. Het maximale bedrag ligt bij € 120 en is dus al beschikbaar voor een eerste storting van € 40. Een van de leukste aanboden, die op dit moment bij de online bookmakers beschikbaar zijn!

Met een maximum bedrag van € 120 ligt deze bookmaker bonus iets hoger dan de meeste andere aanboden. Maar vooral het percentage van 300% is een uitstekend punt in dit aanbod. Er zijn ook bonuscondities verbonden aan dit aanbod. Het bedrag moet 3 keer worden gespeeld, voordat een uitbetaling mogelijk is. De minimale quotering ligt met 1.40 niet bijzonder hoog. Zo zijn de bonuscondities van Unibet dus niet bijzonder moeilijk.
De vorm van Gek en Gent voor de wedstrijd in de Jupiler Pro League

Mobiel wedden bij Unibet: Odds Genk – Gent

Genk is leider, thuisploeg – en dus ook favoriet bij de bookmakers. Op dit moment is er een quotering van 1.62 voor winst van Racing. Voor Gent ligt de winstquotering al bij 4.90. Indien de wedstrijd uitdraait op een gelijkspel liggen de odds bij 4.40. Met 145 verschillende weddenschappen is er ook genoeg keuze bij de aanbieder. De weddenschappen op het voetbal zijn een heel sterk punt bij de bookmaker. En ook beschikbaar via de Unibet App. Bij deze applicatie voor je smartphone zijn meer dan 10.000 sportevenementen beschikbaar in de stream. De app kun je voor je iOS of Android smartphone downloaden. Wed nu mobiel op Genk – Gent en de Jupiler Pro League Play-Offs bij Unibet!

Over de auteur