Kan Genk nog stunten tegen Salzburg en de derde plek pakken?

Jeroen van den Berg
26.11.2019

Het ziet er niet goed uit voor Genk in de Champions League. Het team staat laatste in de poule met een punt en om nog hoop de houden op de derde plek moet het twee wedstrijden op rij punten pakken.

Genk nog zonder overwinning in de Champions League

Met vier wedstrijden gespeeld is het aantal punten op 1 vinger te tellen. Er werd dit seizoen 3 maal verloren en eens gelijk gespeeld. Het gelijkspel werd behaald tegen Napoli. De overige wedstrijden tegen Salzburg en tweemaal Liverpool werden verloren.Genk heeft de vorige ontmoeting met Salzburg in Oostenrijk met 6-2 verloren en heeft dus het nodige recht te zetten. Als Genk nog verder wilt voetballen in Europa dient het dus eigenlijk twee keer te winnen maar dan is het nog afhankelijk van de resultaten van de andere teams. We gaan eens kijken of de voetbal gokken sites geloven in een goed resultaat van Genk tegen Salzburg. Zoals je van ons gewend bent delen we je ook meer mee waar je de hoogste quoteringen kunt vinden op deze spannende wedstrijd.

Salzburg derde met zicht op Europa League


Met een derde plek achter Liverpool en Napoli heeft Salzburg nog wel de mogelijkheid om verder te gaan in de Champions League maar net als Genk moet het dan beide wedstrijden winnen. Napoli staat vier punten voor op Salzburg een beide teams hebben al twee keer tegen elkaar gespeeld. Onderling zal er dus geen strijd komen wie verder zal gaan in de Champions League. Als Salzburg hier kans op wil houden dient het te winnen van zowel Genk als koploper Liverpool. Die laatste wedstrijd tegen Liverpool kan er dus nog een hoop beslist worden maar alles hangt natuurlijk af van het resultaat dat Salzburg pakt tegen Genk. 

Red Bull Salzburg liep afgelopen weekend averij op in de titelrace. Tegen St Polten gaf het een 2-0 voorsprong weg. De match eindigde in een 2-2 gelijkspel en hierdoor kwam titel concurrent Lask Linz op nog maar een punt achterstand. Het is dus erg spannend in de Oostenrijkse competitie. Een zege van Salzburg op Genk zal de fans weer wat hoop geven om ook dit jaar het kampioenschap te pakken. De odds voor het treffen tussen Genk en Salzburg komen van Unibet bonus

Wedden op Genk Salzburg

© Unibet

De odds voor deze Champions League wedstrijd

Bij Unibet zien we dat Genk als thuisploeg de underdog positie krijgt toebedeeld. De bezoekende ploeg is favoriet voor deze wedstrijd met odds van 1.62 voor een overwinning.

Als we kijken naar de odds voor Genk dan zien we deze vrij hoog zijn voor winst. De odds hiervoor staan op 4.85. Ook een gelijkspel geeft hoge odds, deze zijn namelijk net iets hoger. Voor een gelijkspel pak je nu 4.95.  Ook heeft Unibet nog een bonus voor speciaal voor het Europese voetbal deze week

€25 cashback bij inzetten op Champions League en Europa League

Als je minimaal vier weddenschappen combineert bij Unibet pak je een mooie promotie mee. Als op een van deze wedstrijden mis zat met je voorspelling krijg je direct je inzet tot  €25 terug. De minimale odds van de totale combinatie dienen over 4.0 te zijn om je hiervoor te kwalificeren. Als jij je oog hebt laten vallen op een paar mooie wedstrijden combineer dan nu bij Unibet en krijg dus tot €25 terug als je slechts een voorspelling fout hebt. Aanmelden kan via de link!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.