Kan Genk aansluiten bij Standard Luik?

Jeroen van den Berg
12.02.2020

Met vier punten verschil in het voordeel van Standard is dit een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Wie van deze twee clubs is na 90 minuten de winnaar?

Standard heeft het lastig in de competitie

Hoewel Standard nog boven Genk staat wordt het verschil tussen beide teams steeds kleiner. De laatste wedstrijd tegen Kortrijk werd met 3-1 verloren en zo kwam Genk dus drie punten dichterbij. Het loopt stroef bij Standard. Eerdere wedstrijden werden wel gewonnen maar met minimale marges. Zo werden Oostende en Mechelen beide met 1 doelpunt verschil verslagen. Sterkhouder bij Standard is momenteel Mehdi Carcela die vanaf de start van de tweede competitiehelft twee goals heeft gemaakt. Kan Standard de voorsprong van vier punten behouden ten opzichte van Genk? We gaan ook kijken wat de bookmakers Nederland 2020 verwachten van deze match tussen de nummers vier en vijf van België

Is Genk begonnen aan inhaalrace?

Met vier punten verschil lijkt het erop dat Genk de weg naar boven is ingeslagen. Een goed resultaat zal het verschil tussen beide teams nog meer verkleinen en dit geeft Standard uiteraard een betere uitgangspositie voor de playoffs 1. Van de laatste vijf wedstrijden won Genk er drie. De eerste horde lijkt Standard te zijn dat dus vier punten voorsprong heeft. Als Genk verder naar boven kijkt ziet dat er nu nog een verschil is van 7 punten met Charleroi. Met nog zes wedstrijden te gaan lijkt dit verschil wellicht te groot en dus zullen de Genk fans al blij zijn met het naderen van Standard. Als we bij Unibet inloggen om de odds te bekijken voor deze wedstrijd zie we daar ook direct een mooie bonus klaar staan die we graag met je bespreken. Maar eerst de odds.

 

De Unibet odds bij Genk Standard

© Unibet

Is Standard of Genk favoriet bij Unibet?

Het gaat gelijk op bij Unibet als we naar de odds voor deze wedstrijd kijken. We zien dat Genk licht in het voordeel is ten opzichte van Standard en dat zal ongetwijfeld komen door het thuisvoordeel en de betere reeks. Voor een overwinning van Standard krijg je nu 2.75 keer je inleg terug terwijl je voor een Genkse overwinning 2.45 krijgt. De odds liggen dus vrij dicht bij elkaar waardoor we een spannende wedstrijd kunnen tegemoet zien. Ook de kans op een gelijkspel is natuurlijk aanwezig hoewel beide ploegen hier vrijwel niets aan zullen hebben. Voor een gelijkspel pak je nu bij Unibet 3..5.

De Unibet bonus voor extra wed plezier!

Inzetten op deze wedstrijd wordt nu extra spannend bij Unibet. Er staat een prachtige bonus voor je klaar als je je aanmeld als nieuwe speler. Als je eerst nog iets meer wilt weten over Unibet lees dan even onze Unibet review. Ben je meer benieuwd naar de bonus? Je krijgt bij Unibet twee winst verdubbelingen als nieuwe speler. De eerste is van toepassing op pre match weddenschappen en is tot € 50 en de tweede tot € 25 bij live weddenschappen. Lees alles over deze mooie promotie via de link hieronder.

 

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.