Wed op Gent Antwerp en krijg €10 free

Gaston Dupont
22.11.2018

Op zondag 25 november speelt Gent thuis tegen Antwerp, een duel tussen twee ploegen uit de top zes. Voor dit duel heeft bookmaker Circus een promotie waarin je 10 euro gratis kan krijgen en een welkomstbonus tot 250 euro. Lees hieronder alles over deze 2 acties en we blikken ook vooruit naar de wedstrijd Gent Antwerp.

Gent Antwerp : krijg € 10 Free

  • Actie geldig voor Nederlandse en Belgische wedders.
  • Klik op de Circus banner en log in op je account.
  • Plaats voor minstens 20 euro op Gent Antwerp.
  • De minimum odd dient 1.60 te zijn.
  • Dit mag pre-match, enkel, cash en live zijn.
  • Bevestig je deelname aan deze promotie.
  • Je ontvangt dan een €10 FreeBet na registratie.

Een Circus Free Bet is 7 dagen geldig en kan je inzetten op een evenement naar keuze. De winst die je maakt uit de Free Bet, krijg je op je account gestort. Deze actie is niet geldig als je nog een actieve Circus bonus hebt staan. Dit kan zijn de € 250 aan Free Bets die je aan het vrijspelen bent of de 10 euro gratis die je ontvangt bij de registratie en na het invullen van je telefoonnummer. Deze 10 euro kan je dan vrijspelen door 30 maal in te zetten en dit op minimum noteringen van 1.60.

 

Voorbeschouwing Gent Antwerp Tips

De bet sites zoals Circus verwachten dat Gent als thuisploeg de winst zal pakken en krijgt een notering van 2.00. Antwerp krijgt 3.71 als quotering om de winst mee te pakken naar Antwerpen. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 3.57 als odd. Gent heeft wisselend succes sinds de nieuwe trainer heeft overgenomen en won slechts 3 wedstrijden van de laatste 6. Antwerpen verloor er in dezelfde periode slechts een en heeft bovendien drie opeenvolgende uitwedstrijden gewonnen. Voeg daar dan ook nog aan toe dat Sinan Bolat de meeste clean sheets heeft van de Jupiler Pro League, dan weet je dat het moeilijk zal worden voor Gent. Wil je alle promoties terugvinden voor deze en andere wedstrijden, neem dan ook een kijkje op Bookmakers vergelijken.

Over de auteur