Wedden op Gent – Charleroi in de Pro League 12-09-2021

Erik de Kort
10.09.2021

Met Gent tegen Charleroi wordt het genieten op zondagmiddag, 12 september. Beide ploegen wisten na lange tijd te winnen en willen die trend natuurlijk voortzetten. De grote vraag is dan ook wie er gaat winnen deze zondag.

Gent wint twee keer op rij en staat 11e

Na twee nederlagen en een gelijkspel werd er twee keer op rij gewonnen. Alle onzekerheid na de matige start van het seizoen lijkt daarmee voorbij, maar desalniettemin staat Gent nog altijd op de elfde plek. De weg naar boven lijkt ingezet maar een overwinning op Charleroi is nodig om in ieder geval aansluiting met de top vijf te vinden. Dat verschil is momenteel drie punten. Een nederlaag kan daarom desastreus zijn en Gent naar de kelder van de Pro League lanceren. Dat is niet de bedoeling en Hein Vanhaezebrouck zou dan ook ongetwijfeld voort willen zetten met de reeks overwinningen die nu is neergezet.

Het goede nieuws is dat er bij Gent geen blessures zijn en er ook niemand geschorst is. Vanhaezebrouck zal Nurio Fortuna in ieder geval als eerste opstellen, daar is geen twijfel over mogelijk. Fortuna, die in ieder geval zijn naam mee heeft, scoorde al twee doelpunten en gaf twee assists en is daarmee de belangrijkste speler aan Gentse zijde, niet slecht voor een verdediger.  Tarik Tissoudali, de linksbuiten van Gent volgt Fortuna met eveneens twee goals, maar met een assist minder. Gaat de linkerflank van Gent problemen opleveren voor Charleroi? We bekijken zo wat de odds van de beste bookmakers zijn bij deze wedstrijd,

Charleroi is koning van de gelijke spelen

Met vier van de zes wedstrijden die in een gelijkspel geëindigd zijn, kun je wel stellen dat Charleroi de meeste gelijkspelen van de competitie zover heeft gepakt. Er werd daarbij ook drie keer gewonnen, maar een match hiervan was een vriendschappelijke wedstrijd tegen stadsgenoot Olympic Charleroi. Op 28 augustus won Charleroi wel voor het eerst in de competitie. Dit werd direct met overtuigende cijfers gedaan. Beerschot werd namelijk met maar liefst 5-2 verslagen. De eerste wedstrijd van het seizoen werd er bovendien met 0-3 van Oostende gewonnen. Dat zorgt ervoor dat Charleroi samen met Club Brugge, Eupen en Union tot de meest scorende ploegen van de Pro League hoort.

Bij de Zebra’s zijn alleen Ken Nkuba en Steeven WIllems al langer geblesseerd. Verder heeft coach Edward Still de beschikking over een volledig fitte spelersgroep. Is de nummer zeven ook favoriet tegen de nummer elf van de Pro League bij de bookmakers België.

Gent -Charleroi odds 12-09-2021

©Bet777

Wie is er favoriet bij AA Gent – Charleroi?

Het is Bet777 waar we de beste odds vinden bij AA Gent – Charleroi. Deze match is belangrijke voor beide teams aangezien geen van beiden, wilt afzakken op de ranglijst. Ondanks de matige start is het AA Gent dat favoriet is met 1.57 en dat gaat ten koste van Charleroi. Verwacht jij dat de Zebra’s inzetten, dan is dit de mogelijkheid om daar flink wat geld mee te verdienen. Je krijgt namelijk 5.50 voor winst van Charleroi. Een gelijkspel geeft je 4.45x je inzet terug, wat zeker gezien de gelijke spelen van de Zebra’s, goed mogelijk is. Je hebt nog even de tijd om in te zetten en om onze Bet777 ervaringen te lezen. Wil je gelijk wedden op deze match, dan klik je gewoon de knop hieronder. Je kan ook live wedden tijdens deze wedstrijd bij Bet777.