De beste odds voor Gent tegen RE Mouskroen maandag 15 februari

Erik de Kort
15.02.2021

Gent en Royal Excel Mouscron nemen het vanavond in Gent tegen elkaar op om wat punten te pakken in de Pro League. Welk team heeft de beste kansen om de wedstrijd van vanavond in de kiem te smoren?

Het wil maar niet lukken dit seizoen bij Gent

Ook Vanhaezebrouck weet Gent nog niet te laten draaien. Het gaat dit seizoen bijzonder stroef en de mannen van Vanhaezebrouck lijken maar niet te kunnen winnen. Als we kijken naar de resultaten in de Pro League, dan wordt er met name veel gelijk gespeeld. Van de laatste vijf wedstrijden werd er maar een gewonnen. Het werd maar liefst vier keel gelijk en daarom zien we Gent dus nog altijd op de twaalfde plek.

Er worden dure punten verspeeld. De enige overwinning was tegen Leuven maar tegen Genk, STVV, Anderlecht en Eupen werd er gelijkgespeeld en van Antwerp verloren. Het is voorlopig nog geen droomstart voor Vanhaezebrouck want om de play-offs voor Europees voetbal te halen moet Gent nog flink aan de bak. Een overwinning op het laag geklasseerde Mouscron zal ze hier zeker bij helpen. Geven de Belgische bookmakers goede odds voor winst van Gent? Je ziet het zo, eerst kijken we nog naar Mouscron.

Mouscron vecht tegen degradatie

De achttiende plaats betekent rechtstreekse degradatie en een plekje hoger eindigen betekent dat je play-offs speelt. Op dit moment staat Mouscron zestiende en daarmee staan ze veilig. Dat betekent nog niet dat er achterover geleund kan worden. Nu we richting het einde van het seizoen gaan telt natuurlijk elk punt. Mouscron smacht naar een overwinning. De laatste overwinning was nog niet zo heel lang geleden.

Op 23 januari werd er voor het laatst gewonnen. Dat was een periode waarin Mouscron vrij veel punten pakte. Tegen Kortrijk stopte die reeks echter toen er plots met 3-0 werd verloren. Na vijf wedstrijden zonder nederlaag kwam die tik hard aan. Nu is het zaak om terug punten te gaan pakken zodat de weg omhoog kan worden ingezet in plaats het gevecht om degradatie te voorkomen. Of de NL bookmakers geloven in een winst van Royal Excel Mouscron zie je hieronder.

De beste odds bij Gent - moeskroen

© Bwin

Wed nu met de beste odds op Gent – Mouscron

De goede odds die we voor je hebben gevonden komen bij Bwin vandaan. Mooie noteringen bij een heerlijke maandagavond wedstrijd. Je kunt ook eerst nog even onze Bwin ervaringen doornemen voor je via de link hieronder direct naar de site gaan.  Gent is favoriet bij de bookies. Je krijgt voor wedden op Gent 1.50. Een gelijkspel staat op 4.40 terwijl je voor winst van Royal Excel Mouscron maar liefst 6.25 krijgt. Het aantal gelijke spelen van Gent zou het zo maar mogelijk zijn dat je eens flink kunt winnen door een X te zetten bij Bwin.