Mooie odds bij Gent- Rode Ster Belgrado

Jeroen van den Berg
24.11.2020

Gent na drie wedstrijden stijf onderaan met drie punten. Kan Gent van de laatste plaats afkomen na de match tegen Rode Ster Belgrado?

Gent wint in de competitie!

Het is nog geen topseizoen voor Gent. Sterker nog, Gent is enorm wisselvallig. In de Jupiler Pro League zien we ze terug op de tiende plek. Hoewel er in de Champions League voorlopig dus helemaal niets gewonnen werd, worden er inmiddels in de competitie toch wel wat punten gepakt. November is tot nu toe een vrij aardige maand. Okay, we moeten het verlies tegen Rode Ster in Servië even niet meerekenen. Gent won met 1-4 van Waasland Beveren, speelde et 1-1 gelijk tegen Anderlecht en won afgelopen zondag met 0-1 van Charleroi. Op zich geen slechte resultaten. Door de kwakkelende seizoenstart staat Gent nu al op zeven punten achterstand van de top vijf.

Er moet een wonder gebeuren mocht Gent zich nog willen kwalificeren voor de laatste 32 in de Europa League. Die kans achten we zeer klein maar we hebben toch ook wel gekkere dingen gezien. Om nog iets van deze campagne te maken moet Gent winnen van Rode Ster en dat is wat ons betreft zeker niet onmogelijk. We kijken zo naar wat de online bookies hiervan verwachten, en schijnen gelijk ons licht op de Mobiusbet bonus

Crvena Zvezda op de tweede plek

Wat bij Gent niet lukt, lijkt met de Servische tegenstander van woensdag juist wel te lukken. Rode Ster staan fier op kop in Servië met al negen punten voorsprong op stadsgenoot en aartsrivaal Partizan. In vijftien wedstrijden liet Crvena Zvezda slechts vier punten liggen. In Europa gaat het ook niet slecht en we zien Rode Ster dan ook op de tweede plek staan. Er werd alleen van Hoffenheim verloren maar daar lijkt iedereen in de poule last van te hebben.

De 2-1 overwinning op Gent was met name te wijten aan het goede werk van Aleksandar Katai. Coach Dejan Stankovic is dan ook maar wat blij dat Katai donderdag gewoon weer bij de selectie zit. Alleen Sanogo ontbreekt bij Rode ster maar verder is iedereen van de partij. Rode Ster komt in vrijwel de volle aanvalssterkte naar Gent en zullen er alles aan doen om de tweede plek te behouden.

wedden op gent tegen rode ster beglrado met mooie odds

©Mobiusbet

Goede odds en een topbonus bij Gent- Crvena Zvezda

Bij Mobiusbet zien we dat de bookmakers eigenlijk Gent nog best wel een kans geven. De odds van beide ploegen zijn hier vrijwel gelijk. Je krijgt voor winst van AA Gent 2.90 keer je inzet en voor een uitwinst van het Servische Crvena Zvezda krijg je 2.89. Een gelijkspel levert hier het meeste op met 3.48. Dit zijn vrij hoge odds en we worden hier dan ook erg blij van. Nog blijer worden we als we kijken naar de bonus die je Mobiusbet krijgt. Je krijgt hier namelijk 100% tot € 100 als je de bonuscode SCORE100 gebruikt. Bovendien zijn er tal van andere promoties te vinden bij deze bookmaker. Lees dna ook eens ozne Mobiusbet review door voor meer informatie of pak de bonus gelijk via de knop hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.