AA Gent tegenover medekoploper Wolfsburg. Pakken zij de leiding?

Jeroen van den Berg
23.10.2019

Gent treedt thuis aan tegen Wolfsburg in de Europa League. Wolfsburg en Gent staan beiden aan kop. Hebben we na deze match een nieuwe koploper?

Maken de Buffalo ’s kans om de volgende ronde te behalen?

Met 4 op zes voor beide teams is het dus spannend in Groep I van de Europa League. De andere twee ploegen St Etienne en Oleksandriya staan beiden op slechts 1 punt na twee wedstrijden. Van St. Etienne wordt verwacht dat zij nog wel de gevaarlijke outsider kunnen zijn voor de eerste en tweede plaats. Hierdoor is Gent zeer gebaat bij een goede afloop op deze wedstrijd. Een groot voordeel is dat de match in eigen huis wordt gespeeld. De steun van het publiek is hard nodig om dit Wolfsburg aan te pakken. Voordat we bij de beste Betting Sites Nederland kijken naar de odds voor de match, bekijken we even de resultaten van beide teams voor de beste wedtips.

Hoe doen beide teams het dit seizoen?

Wolfsburg, dat dus op bezoek komt in Gent, speelde dit weekend tegen Leipzig en staat tweede in de Bundesliga. Het houdt grootmachten als Bayern en Dortmund achter zich. Wolfsburg heeft evenveel punten als Mönchengladbach maar staat tweede op doelsaldo. Het verschil met nummers drie t/, vier is slechts één punt.

In de Europa League won Wolfsburg met 3-1 van Oleksandriya. Binnen 25 minuten was het al 2-0 door goals van Maximilian Arnold en Admir Mehmedi. De tweede wedstrijd in en tegen St. Etienne liep af in een 1-1 gelijkspel. Beide teams wisten vroeg te scoren maar na de vijftiende minuut was de einduitslag al bepaald. William maakte voor Wolfsburg de goal.

AA Gent staat op de derde plaats in de Pro league met 6 punten achterstand op koploper Brugge. In de competitie wisselt het winsten af met gelijke spelen. De wedstrijd tegen de koploper werd kansloos verloren met 4-0 kort na de Europa League wedstrijd tegen Oleksandiya. Dat duel eindigde in 1-1 gelijk. De openingswedstrijd tegen St. Etienne werd gewonnen met 3-2 in eigen huis. Jonathan David was de grote man aan Gentse zijde.

Gent Wolfsburg beste odds Europa League

©Unibet

Wat zijn de odds voor Gent- Wolfsburg?

Op de Unibet app zien we de volgende odds voor deze mooie Europa League mat/unibet/ch. Het thuisspelende Gent levert 2.75 op bij winst. Wolfsburg is de favoriet met 2.40. De odds verschillen niet bijzonder veel dus kunnen we een mooie strijd verwachten. Als beide teams niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier bij een juiste voorspelling 3.55 voor terug. Deze odds vind je dus terug bij Unibet. Het grote voordeel hier is dat behalve de odds en promoties het Unibet contact ook gewoon in Nederlands is.

Inzetten op Gent – Wolfsburg met €25 cashback

Nu het Europees voetbal weer terug is heeft Unibet een hele mooie promo als je wilt inzetten op Champions League of Europa League wedstrijden. Als jij inzet een multiple weddenschap met vier of meer selecties krijg je je inleg al gelijk terug zodra je deze weddenschap niet wint. Je hoeft alleen in te zetten op winst, gelijk, verlies en de odds moeten gecombineerd minimaal 4.00 zijn. De maximale cashback is €25! Klinkt goed toch? De actie loopt t/m 24 oktober dus schrijf je snel in via de link!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.