Glory 77: Verhoeven niet tegen Ben Saddik, maar Hesdy Gerges: odds

Erik de Kort
27.01.2021

Al maanden kijken we uit naar 30 januari de dag dat Rico Verhoeven eindelijk weer in de ring zou stappen om zijn titel te verdedigen tegen Jamal Ben Saddik. Saddik haakt af, maar Hesdy Gerges gaat nu het gevecht met Verhoeven aan.

Is Hesdy Gerges een waardige tegenstander voor Verhoeven?

GLORY heeft al geruime tijd moeite om waardige uitdagers voor Verhoeven te vinden. De Nederlander heeft sinds 2013 maar één keer een nederlaag geproefd en die was niet tijdens een Glory toernooi. Hij heeft grotendeels elke man gedomineerd die tijdens zijn lange titelregering voor hem werd gezet, inclusief Ben Saddik, die hij versloeg tijdens GLORY 49.

Door het afhaken van Ben Saddik is er nu besloten om een mini toernooi te houden met onder andere Levi Rigters, die gezien wordt als de toekomstige ster van de K1. Hesdy Gerges heeft ook al twee keer verloren van Verhoeven. Hoewel de eerste match volgens de Gerges fans maar nipt was, domineerde Verhoeven het tweede gevecht volledig. Naast Levi Rigters en dus Hesdy Gerges komt ook Tarik Khbabez uit in Glory 77. De Marokkaanse vechter debuteert in Glory en kan het dus gelijk opnemen tegen Rigters.

Op de vraag of Gerges een waardige tegenstander is voor Verhoeven, moeten we antwoorden met “waarschijnlijk niet” Juist omdat dit gevecht zo kort op voorhand werd aangekondigd, denken we dat Verhoeven een voorsprong heeft. Alleen al op conditie is Verhoeven Gerges waarschijnlijk de baas. Gerges verloor vijf van zijn laatste zes gevechten. Wat de bookmakers België voor deze match geven gaan we gelijk bekijken.

Wie zijn de favorieten voor Glory 77?

Levi Rigters won al eerder op Glory terwijl Tarik Khbabez een veelbelovend talent is maar wel zijn debuut nog moet maken. De bookies zetten Levi Rigters dan ook als favoriet neer hoewel er niet eens heel veel verschil is met Tarik Khbabez. Je krijgt voor inzet op een overwinning van Levi Rigters nu 1.68 en voor wedden op Khbabez doe je 2.10.

Circus logo groot

©Circus

De wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges is natuurlijk het evenement waar de meeste aandacht naar uit gaat. We hebben goed nieuws voor je want we hebben een bookmaker gevonden waar je mee kunt Bancontact wedden. Deze bookmaker is Circus waar je natuurlijk een Circus review van terug kunt lezen. Het vuurtje voor dit gevecht werd al aangestoken direct na de match tussen Verhoeven en Badr Hari. Uiteindelijk heeft Gerges zijn gevecht dus gekregen. Gerges, de uitdager is verre van favoriet. Je krijgt voor een zege van Gerges nu bij Circus 4.50. Voor Rico Verhoeven lijkt het wat betreft de bookmakers op een oefenpartij. Ze zijn zeker van winst van Verhoeven lijkt het wel.

De odds staan op 1.18 voor winst van Rico. We weten een ding zeker het wordt een enorm interessant gevecht op zaterdagavond. Niet alleen het gevecht tussen Verhoeven en Gerges is de moeite waard. Ook Rigters tegen Khbabez wedden is echt interessant!