Ajax Heracles Gokken – Zet in en ontvang tot € 150 inzet terug!

Peter Groen
25.02.2017

Een win-win situatie voor jou alle nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij Bet777. Speel een eerste weddenschap op Ajax Heracles of een ander duel naar wens en ontvang bij verlies je inzet tot € 150 terug! Bij winst is de inzet en winst volledig voor jou zonder verder bijkomende voorwaarden. Hoe speel je mee? Wij leggen het je precies uit en laten je kennis maken met alle mogelijkheden bij bookmaker Bet777.

Hoe wed ik € 150 risicovrij bij Bet777?

  • Meld je aan via een van de Bet777 Bonus Banners op deze website.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Bancontact, PayPal, PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel en quotering naar keuze.
  • Gewonnen? Je inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Bet777 betaalt je inzet tot € 150 geheel terug binnen 24 uur.
  • Zet je cashback bedrag 3x in op 1.70(+) odds voordat je kunt uitbetalen.
Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
Bet777 Hoofdpagina

Een ongekend flexible actie van Bet777!

Bovenstaande Bet777 Bonus is ongekend aantrekkelijk. Of je wint je weddenschap en geniet van je winst, of je verliest en ontvangt je inzet terug. Nadat je de waarde van het terug ontvangen bedrag 3x inzet op weddenschappen met een quotering van 1.70 of hoger is je bonusbedrag vrijgespeeld. Hierna kun je of uitbetalen of doorspelen en genieten van de vele andere promoties en ook de zeer hoge quoteringen. Lees onderstaand verder voor meer informatie.

Bet777 – Zeer aantrekkelijke Quoteringen!

Bet777 behoort tot de Bookmakers met hoogste Quoteringen en dat is naast bovenstaande bonus reden genoeg om je aan te melden. Verder zal je bij Bet777 ook zeker niet teleurgesteld worden doordat het een erg groot wedaanbod heeft, zowel pre-match als live. Ook is de klantenservice van goed niveau doordat het onder andere een live chat aanbiedt. Storten kan onder andere met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal en PaySafeCard waarmee het tal van stortings- en ook uitbetalingsmogelijkheden heeft. Als we Bookmakers Vergelijken hoort Bet777 tot de beste bookmaker. Meld je nu aan via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner en win!

Nu bij Bet777 aanmelden

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *