Wed met € 75 Gratis op de titelstrijd in de Jupiler League!

Peter Groen
29.03.2018

Na puntverlies van Jong Ajax en NEC en winst van Fortuna afgelopen weekend is de titelstrijd in de Jupiler League weer ongekend spannend. Vrijdagavond staat er weer een volledige speelronde op het programma en zijn de belangen groot. Jij kunt ook jouw belangen vergroten door in te zetten op een of meerdere duels. Doe je dit als nieuwe Nederlandse klant nu bij Betsson, dan krijg je tot € 75 gratis! Lees in dit artikel meer over deze bonus, Betsson en de quoteringen van de duels.

Hoe krijg ik tot € 75 gratis bij Betsson?

  • Klik op een van de Betsson aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort hierna € 10 of meer met iDeal, Visa, Mastercard of een PaySafeCard.
  • Direct na je storting krijg je een 100% bonus tot een maximum van € 75.
  • Zet je bonusbedrag 10x in op odds van 1.50 of hoger binnen 30 dagen tijd.
  • Hierna is bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

Speel bij Betsson en ervaar het speelplezier!

Bovenstaande Betsson Bonus is van uitstekend niveau maar zeker niet de enige reden waarom het loont om bij Betsson te spelen. Allereerst speel je bij een zeer betrouwbare bookmaker die een uitstekende website heeft en het gemak vergroot aan de hand van Wedden Apps voor Android en iOS. Daarnaast is de klantenservice ook zeer goed bereikbaar, via email, chat en telefoon en dit 24/7! Ten slotte is ook het wedden aanbod zeer groot, zijn er tal van promoties en zijn de quoteringen een van de hoogste op de wedmarkt. Betsson behoort daarmee absoluut tot de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers overall. Een top keuze voor jou!

Quoteringen Top 3 Ploegen

Ajax verloor van Jong AZ waardoor NEC, ondanks een gelijkspel thuis tegen De Graafschap, de koppositie overnam. Beide ploegen staan op 61 punten terwijl Fortuna, de ploeg in vorm, op 59 punten staat. NEC gaat op bezoek bij Eindhoven dat het hele seizoen al matig speelt. De odd van 1.53 voor winst NEC is dan ook niet slecht, gelijkspel is 4.55 en winst Eindhoven 5.15. Jong Ajax ontvangt Jong PSV thuis, dat goede met slechte momenten afwisselt. De 1.74 odd voor Ajax is naar onze mening wat aan de lage kant, gelijkspel aan 4.10 lijkt de meest interessante optie. Winst PSV is 4.00. Fortuna ten slotte gaat op bezoek bij Almere dat in de laatste 5 wedstrijden maar 1 punt haalde. Fortuna zelf is al 7 duels ongeslagen, heeft een nagenoeg fitte selectie en krijgt een odd van maar liefst 2.40! Naar onze mening de banker van dit weekend, gelijkspel is 3.65 en winst Almere 2.65. Wat denk jij? Benut onze tips en speel met € 75 bonus en de hoge quoteringen bij Betsson!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.