Pak je € 100 bonus en zet in op weekend vol met voetbal!

Peter Groen
23.08.2018

De gehele midweek stond in het teken van een grote hoeveelheid aan Champions League en Europa League kwalificatie duels maar in het weekend is dit qua hoeveelheid voetbalduels niet anders. Alle grote competities zijn inmiddels van start gegaan en dit is een optimaal moment om een mooie bonus te claimen. Als nieuwe Nederlandse of Belgische klant word je bij BetFIRST welkom geheten met 200% tot € 100 aan bonus! Wij leggen jou uit hoe je profiteert en blikken ook vooruit op de duels van de Limburgse ploegen Fortuna Sittard en Roda JC tegen respectievelijk ADO Den Haag en Almere City.

Pak 200% tot € 100 bonus en wed bij een top bookmaker!

Eén van de beste bonussen op de wedmarkt wordt aangeboden door een van de Beste Bookmakers op de wedmarkt, namelijk BetFIRST Nederland! Na je eerste storting ontvang je een bonus van 200% tot € 100. Dit betekent dat je bij een storting van € 50 direct een wedtegoed van € 150 hebt! Je bonusgeld zet je om naar echt geld door je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Hiervoor heb je 30 dagen de tijd. Met meer dan 25 verschillende sporten waarop je kunt wedden, meer dan honderd selecties per duel, de optie om o.a. te storten met iDeal of Bancontact en een super mobiele app behoort BetFIRST tot de beste Voetbal Gokken Sites!

Rollen in Limburg omgedraaid. Wat doen de ploegen dit weekend?

Na 16 jaar afwezigheid keerde Fortuna Sittard weer terug in de Eredivisie. Een knap gelijkspel uit tegen Excelsior (1-1) en een nipte late nederlaag thuis tegen PSV (1-2) zorgde voor veel complimenten maar nu is het tijd om punten te pakken. Fortuna gaat op bezoek bij de andere Geel-Groenen, namelijk ADO Den Haag, de ploeg die haar eerste 2 duels verloor. De Hagenaren vielen met name op door de vele irritaties en het matige spel. Wij verwachten een winstpartij van Fortuna en de bijbehorende quotering van 4.15 is dan ook zeer aantrekkelijk. Gelijkspel levert 3.60 op en winst 1.86. Daar waar Fortuna promoveerde was het de andere Zuid-Limburgse ploeg, Roda JC, dat degradeerde. Het startte sterk met een thuiswinst op Jong Ajax maar de selectie is zeker niet kampioenswaardig. Almere won eveneens haar eerste duel en we denken dat Almere vrijdag met de overwinning aan de haal gaat. Winst Almere levert 2.55 op, gelijkspel 3.70 en winst Roda 2.50. Wat verwacht jij van dit weekend? Zet in op bijv. Fortuna en Almere of andere duels naar keuze en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus

Over de auteur