Anderlecht Charleroi Gokken – Nu met € 105 Bonus!

Peter Groen
27.04.2017

Anderlecht kan vanavond een grote stap zetten naar de Belgische titel. Het ontvangt in eigen huis Sporting Charleroi en jij kunt daar nu de vruchten van plukken. Er wacht namelijk op alle Belgen en Nederlanders bij Bookmaker b-Bets een € 100 stortingsbonus en € 5 gratis zonder storting. Wij leggen jou exact uit hoe jij kunt meespelen en blikken vooruit op dit duel.

Hoe krijg ik € 100 stortingsbonus bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets bonus buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Bancontact, Skrill, Neteller.
  • Je ontvangt nu direct een 100% bonus tot een maximum van € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 8x in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen.
  • Enkel bets op selecties met 3(+) uitkomsten tellen mee voor vrijspelen.

Geniet direct van € 5 gratis bij je aanmelding!

Naast bovenstaande Bookmaker Bonus van b-Bets wacht er ook nog eens een gratis wedden op voetbal zonder storting actie. Binnen 24 uur na je aanmelding krijg je € 5 gratis wedtegoed van b-Bets cadeau. Door binnen 30 dagen € 80 of meer in te zetten op odds van 1.80(+) speel je de bonus vrij en kun je overgaan tot een uitbetaling. Met een groot wedden aanbod heeft b-Bets een belangrijk element in de hand om tot de beste Nederlandse en Beste Belgische Bookmakers te horen. Storten kan daarnaast onder andere met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Opties alom!

Meer info over: € 5 euro Gratis zonder Storten bij b-Bets! NL en BE Donker
Of klik op onderstaande foto en registreer je onmiddellijk!
b-Bets gratis bet

Voorbeschouwing Anderlecht Sporting Charleroi

Anderlecht heeft momenteel 5 punten voorsprong op nummer 2 Gent in de kampioen play offs en nog 1 duel tegoed. Een overwinning vandaag levert 8 punten voorsprong met nog 5 duels te gaan op. Een reuzenstap naar de titel kan dan ook gezet worden. Dit moet dan gebeuren tegen Charleroi. Charleroi heeft de punten hard nodig in de strijd om een ticket voor de (voorronde) van de Europa League. Het is echter de underdog met een 7.36 odd. Gelijkspel staat genoteerd aan 4.23 en winst Anderlecht aan 1.41. Wat denk jij? Zet in bij b-Bets en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *