Monaco Juventus Gokken – Cashback en Odds Boost!

Peter Groen
03.05.2017

Op woensdagavond wordt om 20.45u afgetrapt voor het halve finale duel in de Champions League tussen AS Monaco en Juventus. Inzetten op dit duel is zeer aantrekkelijk en dit komt door 2 acties van BetFIRST. Allereerst kunnen nieuwe klanten profiteren van een € 100 risicovrije weddenschap en nieuwe én bestaande klanten profiteren van een oddsverhoging in combinatie met het duel Ajax – Lyon. Beide acties lichten wij graag voor je toe.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST banners op deze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, Visa, Master, PaySafeCard.
  • Wed tot € 100 eerste bet en bij verlies ontvang je je gehele inzet terug!
  • Mail hiervoor support.nl@betfirst.be met Lucky Weddenschap in titel.
  • Zet het cashback bedrag 1x in op een odd van 1.20(+) binnen 30 dagen.

Nu aanmelden en € 110 Bonus ontvangen

Combineer Monaco en Ajax @ 10.00!

Naast de halve finale in de Champions League tussen Monaco en Juventus wordt vanavond ook het halve finale duel in de Europa League tussen Ajax en Lyon afgewerkt. Normaliter kun je inzetten op winst van Monaco @ 3.10 en winst van Ajax @ 2.25. Gecombineerd maakt dit een quotering van 6.98. BetFIRST geeft je nu echter de mogelijkheid om deze gecombineerde weddenschap te spelen tegen een quotering van 10.00! Klik simpelweg op de actie banner op de hoofdpagina en de actie wordt ingevuld in je wedformulier.

BetFIRST – Top bookmaker voor NL en BE

Met bovenstaande Bookmaker Bonus voor nieuwe klanten is het zeer aantrekkelijk om je aan te melden bij BetFIRST. Het heeft ook regelmatig andere promoties. Echter niet enkel de welkomstbonus en promoties maken het aantrekkelijk om bij BetFIRST te spelen. Als we Voetbal Gokken Sites bekijken behoort BetFIRST tot de bookmakers met een prima wedaanbod. De website is verder in het Nederlands, de klantenservice ook en je kunt onder andere wedden met iDeal en Bancontact. Het is ten slotte voorzien van alle benodigde licenties en behoort daarom tot de categorie Betrouwbare Bookmakers. Twijfel dan ook niet lang en meld je aan!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *