Bereiken Vitesse en AZ de volgende ronde? Nu Inzetten!

Peter Groen
01.08.2018

Zowel Vitesse als AZ mogen zich vanavond opmaken voor het terugduel in de kwalificatie voor de Europa League. Beide wacht nog een zware kluif wat tegelijkertijd interessante quoteringen oplevert. Zeker als je speelt bij BetFIRST, deze bookmaker heeft prima quoteringen, een mooie welkomstbonus en ook nog een promotie omtrent combinatieweddenschappen. Lees alle details in dit artikel en eveneens een voorbeschouwing op de duels van de Nederlandse ploegen.

Nieuw bij BetFIRST? Verzeker je van 200% tot € 100 welkomstbonus!

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort erna met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Ontvang 200% bonus tot max. € 100. Een € 50 storting zorgt dus voor € 150 tegoed!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 30 dagen op 1.40(+) quoteringen.

Geniet van prima quoteringen en meer promoties!

Bovenstaande welkomstbonus van BetFIRST Nederland en Belgie is uitsluitend voor nieuwe klanten. Als bestaande klant kom je echter ook niks tekort. Zo geniet je continue van uitstekende quoteringen en eveneens van extra winsten op winnende combinatieweddenschappen. Bij 4 of meer voetbalwedstrijden selecties krijg je een extra winst van 5% in echt geld. Dit loopt op tot 50% extra winst bij 15 of meer selecties met een maximum winst van € 10.000 en zonder minimum quoteringen! Als we Bookmakers Vergelijken is BetFIRST verder een zeer goede bookmaker. Ook Mobiel Wedden is aangenaam door de uitstekende BetFIRST App. Genoeg reden om je aan te melden!

Vooruitblik op de duels van Vitesse en AZ

Na een 2-0 achterstand wist Vitesse in Roemenië uiteindelijk een 2-2 gelijkspel te boeken. Een prima resultaat waarmee een 0-0 of 1-1 gelijkspel of overwinning thuis reeds volstaat. Vitesse is eveneens favoriet met een quotering van 1.38. Gelijkspel is 4.60 en winst Viitrol 6.65. Wij gaan voor winst Vitesse, een lage quotering maar mooi voor in een combinatie weddenschap! Daar waar Vitesse een goed resultaat boekte, ging AZ verassend met 2-0 ten onder in Kazachstan. Kairat heeft een ongekend goed thuisrecord maar is buitenhuis geen schim van de ploeg die het in eigen huis is. Wij verwachten dan ook dat AZ de nederlaag nog kan ombuigen. De bookmakers denken hetzelfde, winst AZ is 1.34, gelijkspel 4.75 en winst Kairat 7.75. Wij spelen een combi bet van winst AZ en Vitesse @ 1.85 en AZ 3-0 winst @ 8.75. Volg jij ons? Zet in bij BetFIRST en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus

Over de auteur