Odds Boost voor Barca – Celta in Copa del Rey

Peter Groen
11.01.2018

Vanavond neemt FC Barcelona het in eigen huis op tegen Celta de Vigo in de Copa del Rey. Bookmaker SuperLenny grijpt dit duel aan om jou met verhoogde qouteringen te laten inzetten! Daarnaast krijg je als nieuwe Nederlandse klant bij SuperLenny een exclusieve welkomstbonus van 50% tot € 50. Zowel deze welkomstbonus, de verhoogde quoteringen en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Nieuw? Pak exclusieve welkomstbonus!

  • Klik op een van de SuperLenny aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Je ontvangt hierna direct een bonus van 50% tot een maximum van € 50.
  • Zet je bonusbedrag 6x in op quoteringen van 2.00 of hoger binnen 30 dagen.

Geweldige Bookie met verhoogde quoteringen!

SuperLenny behoort na een uitvoerige test van ons Beste Bookmakers team tot de betere Voetbal Gokken Sites voor Nederlanders. Dit onder andere door een uitgebreid wedden aanbod, goede Wedden Apps en geweldige klantenservice. Ook de quoteringen zijn fair en deze worden enkel beter door de verhoogde quoteringen acties. Elke dag selecteert SuperLenny een wedstrijd van de dag die je terugvindt op de promotiepagina. Vervolgens worden 60 minuten voor aanvang van het duel verschillende quoteringen verhoogd. Vanavond is dit het geval voor het duel tussen Barca en Celta.

Voorbeschouwing Barca Celta

Het bekertoernooi in Spanje is aangekomen bij de 1/8e finales en Barcelona neemt het in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De Catalanen kennen een ongekend goed seizoen en lijken de titel al bijna niet meer mis te kunnen lopen. Celta staat op een teleurstellende 15e plek. Barca gaat een druk Champions Leauge programma tegemoet en wil zo snel mogelijk doorkomen naar de volgende bekerronde. Gelijkspel betekent een terugronde en wij verwachten dan ook dat Barca snel en met verschillende doelpunten verschil gaat winnen. Een overwinning voor Barca levert begrijpelijk genoeg slechts een odd van 1.14 odd. Gelijkspel is 8.00 en winst Celta 13.75. SuperLenny gaat vanavond echter nog verschillende quoteringen verhogen. Meld je dan ook alvast aan, benut de stortingsbonus en neem vanavond een kijkje naar de oddsverhogingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.