Bayern RSCA Gokken – € 100 cashback bij verlies!

Anderlecht neemt het vanavond om 20.45u in München op tegen Bayern voor haar eerste groepsduel in de Champions League 2017/2018. Nieuwe Belgische en Nederlandse klanten bij BetFIRST kunnen dit duel direct aangrijpen om een eerste risicovrije weddenschap van € 100 te plaatsen! Wij lichten deze actie voor je toe en blikken vooruit op het duel tussen Bayern München en RSC Anderlecht.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Mr. Cash, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe. PayPal.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel en quotering(en) naar keuze.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be met in titel ´Lucky Weddenschap´.
  • Je ontvangt hierna je inzet tot een bedrag van maar liefst € 100 terug!
  • Zet cashback bedrag 1x in op 1.20(+) odd en betaal uit of speel verder.

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST – Geweldige Bookmaker keuze!

Bovenstaande actie van Sportweddenschappen Sites BetFIRST is van ongekend goed niveau. Je wed simpelweg zonder risico, of je wint, of je krijgt je inzet terug. Niet enkel deze actie is van ongekend niveau maar de klasse van BetFIRST Nederland en Belgie net zozeer. Door de Nederlandstalige website, top support, grote wedden aanbod, vele promoties en de flexibele BetFIRST app behoort BetFIRST tot de beste Voetbal Gokken Sites en Sportwedden aanbieders. Een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard!

Voorbeschouwing Bayern München – Anderlecht

Anderlecht lijkt te beginnen aan een kansloze missie in München. Het kent een slechte competitiestart met 8 punten uit 6 duels en het spel is ook zeker niet om over naar huis te schrijven. Ook de nieuwe aanwinsten hebben nog weinig positieve invloed op de selectie gehad. Bayern verloor afgelopen weekend weliswaar bij Hoffenheim maar veel reden tot paniek is er niet. De selectie is van oudsher nog altijd zeer sterk en zeker in eigen huis is het haast onklopbaar. Dit blijkt ook uit de quoteringen. Winst Bayern Munchen staat genoteerd aan 1.06, gelijkspel aan 13.50 en winst Anderlecht aan 34.75. Anderlecht heeft reeds aangegeven met 5 verdedigers van start te gaan. Zit een X2 resultaat er misschien in? De odd daarvoor is 9.25. Met een risicovrije bet van BetFIRST het proberen waard!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *