RSCA Bayern Gokken – € 100 cashback bij verlies!

Peter Groen
21.11.2017

Anderlecht neemt het woensdag om 20.45u thuis op tegen Bayern München voor haar vijfde groepsduel in de Champions League 2017/2018. Nieuwe Belgische en Nederlandse klanten bij BetFIRST kunnen dit duel direct aangrijpen om een eerste risicovrije weddenschap van € 100 te plaatsen! Wij lichten deze actie voor je toe en blikken vooruit op het duel tussen RSC Anderlecht en Bayern München.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Mr. Cash, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe. PayPal.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel en quotering(en) naar keuze.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be met in titel ´Lucky Weddenschap´.
  • Je ontvangt hierna je inzet tot een bedrag van maar liefst € 100 terug!
  • Zet cashback bedrag 1x in op 1.20(+) odd en betaal uit of speel verder.

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST – Geweldige Bookmaker keuze!

Bovenstaande actie van Sportweddenschappen Sites BetFIRST is van ongekend goed niveau. Je wed simpelweg zonder risico, of je wint, of je krijgt je inzet terug. Niet enkel deze actie is van ongekend niveau maar de klasse van BetFIRST Nederland en Belgie net zozeer. Door de Nederlandstalige website, top support, grote wedden aanbod, vele promoties en de flexibele BetFIRST app behoort BetFIRST tot de beste Voetbal Gokken Sites en Sportwedden aanbieders. Een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard!

Voorbeschouwing Anderlecht – Bayern München

Anderlecht kent een dramatisch Champions League seizoen met 0 punten uit 4 duels en een doelsaldo van 0-15. Ook in de competitie behaalde het niet meer dan 28 punten uit 15 duels en staat het reeds 9 punten achter op koploper Club Brugge. Bayern München kent een beter seizoen. In de Champions League behaalde het 9 punten uit 4 duels en dit betekent dat het aan 1 punt voldoende heeft om zich te plaatsen voor de volgende ronde. In de competitie staat het na een wat mindere start weer eerste met 29 punten uit 12 duels. Hoewel het aan 1 punt genoeg heeft voor plaatsing voor de volgende ronde zal het graag nog groepshoofd willen worden. Een overwinning is hierbij gebaat en dit licht ook in de lijn der verwachtingen volgens de odds. Winst Bayern 1.29, gelijkspel 5.95, winst Anderlecht 10.00. Wat verwacht jij? Zet risicovrij in bij BetFIRST!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.