België Griekenland gokken: € 50 gratis weddenschap

Peter Groen
24.03.2017

De Rode Duivels spelen zaterdag tegen Griekenland in de vijfde speelronde voor het WK in Rusland. België heeft de voorbije 4 wedstrijden gewonnen en heeft een perfect rapport. Griekenland heeft 3 overwinning en 1 gelijkspel en staat momenteel op de tweede plaats. De Belgen willen absoluut een vijfde zege op rij, maar misschien zorgt Griekenland wel voor de verrassing. Speciaal voor deze wedstrijd biedt Circus een gratis weddenschap aan tot € 50.

Zo kan je genieten van deze promotie:

  • Klik op de banner van Circus hieronder en open een Circus account.
  • Stort minimaal € 10 voordat de wedstrijd start.
  • Vink het groene kader aan, op je wedticket voor deelname.
  • Wed voor minstens € 10 op de wedstrijd België Griekenland.
  • De enkelvoudige bet moet minstens een quotering hebben van 1.60.
  • Je ontvangt daarna de gratis bet van € 50.
  • Deze gratis bet moet je dan inzetten binnen de 7 dagen.
  • De winst is een bonus voor je.

Nu bij Circus aanmelden

Circus welkomstbonus €250

Naast deze € 50 Free Bet, heeft Circus ook ontelbare promoties. Eerst en vooral krijg je € 5 gratis als je je registreert via de banner hierboven. Daarnaast zijn er nog andere gratis bonussen en promoties beschikbaar en die kan je allemaal terugvinden in de Circus Review. De welkomstbonus van Circus is een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 250 aan flexibele voorwaarden. Je hoeft slechts 7,5 maal je bonusbedrag in zetten op odds van 2.21. Anders kan je ook 15 maal het bonusbedrag inzetten op odds tussen 1.81 – 2.20. Als laatste optie kan je het 30 maal inzetten op odds tussen 1.40 – 1.80. Je kan al deze opties ook combineren, zodat het wat makkelijker is. Lees er alles over op de Circus bonus pagina. Wil je een volledig overzicht, neem dan ook een kijkje bij Bookmakers Voetbal.

Voorbeschouwing op België – Griekenland

Bondscoach Martinez moet sleutelen aan zijn type elftal door het ontbreken van een paar geblesseerde spelers. Maar met zo’n ruime kern heeft de trainer nog keuzes genoeg om iedereen te vervangen. We verwachten dat België van bij de start aanvallend zal spelen en zo snel mogelijk wil scoren. Als je bet op een Belgische winst, dan krijg je 1.29 odd. Als Griekenland voor de verrassing zorgt, dan heb je een notering van 11.2. Schrijf je vandaag nog in en geniet van de € 50 Free Bet.

Circus Free bet

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *