Basaksehir Club Brugge Gokken – Niet goed, geld terug!

Peter Groen
02.08.2017

Club Brugge trapt om 19.45u vanavond in Istanbul af voor het terugduel in de derde voorronde van de Champions League tegen het Turkse Istanbul Basaksehir. Een belangrijk duel, na het 3-3 thuisresultaat, dat jij nog belangrijker kan maken met een weddenschap. Speel je bij Circus, je verliest je bet en Denswil scoort uit een vrije trap? Dan krijg je je inzet tot € 25 terug! Daarnaast heeft Circus ook nog tal van andere promoties die zeer zeker de moeite waard zijn!

Hoe krijg ik € 25 inzet terug bij Circus?

  • Klik op een van de Circus Buttons op deze site en meld je aan of log in.
  • Plaats een € 10(+) pre-match enkelvoudige bet op Club – Basaksehir.
  • Selecteer het groene kader op het wedformulier zodat je deelneemt.
  • Denswil Free Kick goal? Ontvang max. € 25 terug i.d.v.v. bonusgeld.

Nu bij Circus aanmelden

€ 295 aan bonusgeld wacht op jou bij Circus!

Bovenstaande actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen daarnaast nog € 295 aan bonusgeld pakken bij Circus. Pak allereerst € 15 aan Gratis Wedden op Voetbal. Bij je aanmelding krijg je direct € 5 cadeau, tevens na het valideren van je gsm nummer in je account en ten slotte ook nog eens € 5 na het downloaden en inloggen in de app. Ook krijg je een 100% stortingsbonus tot € 250 op je eerste storting. Dit maak reeds een bonus van € 265 in totaal. De overige € 30 wordt uitgekeerd in de vorm van Gratis Weddenschappen. Deze krijg je na je eerste inzet van € 10. De winst uit je Free Bets is vervolgens weer bonusgeld voor jou!

Hoe speel ik mijn bonusgeld vrij?

Bovenstaand heb je gezien dat Circus ongekend veel bonusgeld uitkeert. Goed om te weten is dan ook hoe je dit bonusgeld omzet in echt geld. Bij Circus kan dit reeds door je bonusbedrag 7,5x in te zetten op odds van 2.21 of hoger. Als je liever op lagere odds speelt is dit ook geen probleem. Je kunt eveneens 15x inzetten op 1.81-2.20 odds of 30x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgaande 3 opties is ook mogelijk. Er is overigens geen enkele tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden! Circus behoort tot de Beste Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie en is het aanmelden zeker waard. Probeer het nu zelf en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.