Club – Athene: Zet € 5 gratis in en pak € 100 extra!

Peter Groen
17.08.2017

Club Brugge en AEK Athene trappen vanavond om 20.45u af voor het eerste duel in de laatste ronde van de Europa League kwalificaties. Een belangrijk duel voor de Bruggenaren omdat dit de enige weg is om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Je kunt dit duel nu ook belangrijk voor jou maken door in te zetten bij b-Bets. Exclusief via onze website wacht bij deze bookmaker € 5 gratis zonder storting en ook nog eens een mooie stortingsbonus van € 100. Lees nu hoe en win!

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets buttons op onze site en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24u na aanmelding ontvang je € 5 gratis tegoed.
  • Speel nu voor € 80 binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger.
  • Geniet hierna van een maximale winst ter waarde van € 50.

Storten? Pak € 100 stortingsbonus mee!

Bovenstaande Gratis Wedden op Voetbal actie van Voetbal Gokken Sites & Sportweddenschappen Site b-Bets geeft je de kans om kennis te maken met deze bookmaker. Mocht je over willen gaan tot het maken van een storting wacht er nog een mooie extra op jou. Je krijgt namelijk 100% bonus tot een maximum van € 100. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Je kunt telkens kiezen voor bets met 3 of meer uitkomsten.

b-Bets – Vele landgenoten gingen je reeds voor!

Bookmaker b-Bets is zowel beschikbaar voor Nederlandse als Belgische wedders en er zijn dan ook al veel landgenoten die zich geregistreerd hebben. We hebben b-Bets niet enkel opgenomen op onze Beste Bookmakers site vanwege de € 5 gratis en de stortingsbonus. Ze blinken namelijk ook uit meer een zeer groot wedden aanbod, een grote veelheid aan promoties en bieden het gemak dat je o.a. kunt storten met iDeal en Bancontact. Probeer het nu ook zelf uit en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *