Pak dit weekend tot € 1.000 extra bij Combi´s bij Circus!

Peter Groen
28.10.2017

Circus pakt dit weekend uit voor alle klanten die graag combinatieweddenschappen plaatsen. De 10 spelers die een winnende combi bet plaatsen met een zo hoog mogelijke odd delen de jackpot van maar liefst € 2.000! Van deze jackpot is maar liefst € 1.000 voor de winnaar! Wij leggen jou uit hoe jij meespeelt. Nieuw bij Circus? Pak dan € 15 gratis en € 250 aan stortingsbonus.

Hoe speel ik mee in de € 2.000 jackpot?

  • Klik op een van de Circus buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Plaats combi bet(s) met 2(+) selecties en minstens 1 J.Pro. League duel.
  • Je kunt inzetten op duels vanaf nu tot uiterlijk zondagavond 22.30h.
  • Hoe hoger de odd, hoe meer kans dat jij hebt om de jackpot te winnen.
  • Winnaar worden uiterlijk 31/10 12.00u op de Circus site bekend gemaakt.

Nieuw? Pak € 15 zonder storting!

Bovenstaande actie is voor bestaande en nieuwe klanten die met echt geld inzetten. Wil je eerst proberen met bonusgeld aan de slag te gaan? Dan biedt Circus jou de kans om € 15 bonus cadeau te krijgen zonder storting! Direct na je aanmelding ontvang je € 5 gratis wedden tegoed. Ook krijg je € 5 cadeau na het valideren van je gsm nummer in je account en ten slotte ook nog eens € 5 cadeau na het downloaden van de app. Door je bonusgeld 30x in te zetten op odds van 1.60 of hoger zet je het bonusgeld en je winst om in echt geld. Hieraan is verder geen tijdslimiet verbonden.

Benut eveneens € 250 aan stortingsbonus!

Naast gratis bonustegoed geeft Circus je ook een mooi extra bij het maken van een storting. Je krijgt namelijk 100% bonus tot maar liefst € 250! Ook deze bonus speel je vrij door 30x in te zetten op odds van 1.60 of hoger zonder dat hieraan een tijdslimiet verbonden is. Circus behoort tot onze Beste Bookmakers omwille van haar mooie promoties maar ook zeker door het uitstekende wedden aanbod. Ook de quoteringen zijn fair waardoor je in Circus een uitstekende Voetbal Gokken Sites gevonden hebt! We wensen je reeds veel succes en wedplezier.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Skrill, Hipay of een PaySafeCard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.