Pak 2 x € 10 Gratis met jouw Bet bij Mr Green!

Peter Groen
27.11.2017

Mr Green biedt nieuwe Nederlandse klanten 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen na het plaatsen van een eerste weddenschap. Vanavond dient zich direct een mooie kans aan om hiervan te profiteren met een volledige speelronde in de Jupiler League. Wij bespreken deze promotie, Mr Green en blikken vooruit op de duels van vanavond.

Hoe krijg ik 2 x € 10 cadeau?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op een 1.80(+) quotering.
  • Je ontvangt erna, ongeacht resultaat, direct 2 x € 10 aan Free Bets.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) weddenschappen.

Waarom wedden bij Mr Green?

Wij van Beste Bookmakers hebben Mr Green aan de Bet Sites Nederland lijst toegevoegd vanwege verschillende redenen. Allereerst is de toegankelijkheid groot door het aanbieden van iDeal, een overzichtelijke website en een klantenservice die zowel via telefoon, email als live chat te bereiken is. Daarnaast biedt het veel mooie promoties en heeft het een groot wedden aanbod. Ten slotte zijn ook de quoteringen fair waardoor niets jou meer in de weg staat. Pak dan ook € 20 aan Gratis Wedden!

Jupiler League ronde 15

Vanavond staan 10 duels in de Jupiler League op het programma. De meest interessante affiches zijn Telstar (nummer 6) tegen NEC (nummer 1) met quoteringen van 4.60, 4.00 en 1.61 en Den Bosch (nummer 5) tegen De Graafschap (nummer 4) met odds van 3.75, 3.65 en 1.83. Naar onze mening zijn met name de odds van NEC (1.61) en Den Bosch (3.75) aan de hoge kant. Verder gaat nummer 2 Fortuna Sittard op bezoek bij Helmond Sport en heeft een odd van 2.83 en nummer 3 Jong Ajax ontvangt Dordrecht en heeft een odd van 1.25. Al met al heb je dus verschillende interessante opties en ook een combinatie weddenschap kan daarom interessant. Liever wedden op een andere competitie? Ook dan kan je inzetten en je bonus ontvangen. Klik op bovenstaande aanmeld button of onderstaande afbeelding!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.