ConFed Cup – Nu € 5 Gratis Inzetten!

Peter Groen
24.06.2017

Op zondag worden om 17.00u de laatste 2 groepsduels in Poule B van de Confederations Cup afgewerkt. Duitsland neemt het op tegen Kameroen terwijl Chili Australië treft. Leuke duels waar jij extra spanning aan kan geven door je € 5 gratis wedtegoed bij Bookmaker b-Bets te claimen. Tegelijkertijd wacht er ook een mooie € 100 bonus op jou. In dit artikel leggen wij jou precies uit hoe jij profiteert en blikken we vooruit op de voorgenoemde duels.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een b-Bets aanmeld button op onze site en schrijf je gratis in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding krijg je € 5 gratis in je account.
  • Wed binnen 30 dagen voor € 80 op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Geniet hierna van een maximale winst ter waarde van € 50.

Profiteer nu ook van de € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande € 5 Gratis Wedden op Voetbal actie geeft je de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Bookmakers Voetbal & Sport b-Bets. Hierna en ook direct bij aanvang kun je profiteren van een mooie Bookmaker Bonus van b-Bets. Je krijgt namelijk 100% extra op je eerste storting tot een maximum bedrag van € 100. Door hierna je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger speel je je gehele bonus vrij. Alle weddenschappen waarbij er 3 of meer uitkomsten zijn tellen mee en in totaal heb je 30 dagen de tijd om aan het vrijspelen te voldoen. Vroegtijdig uitbetalen? Ook dat kan! Als je wil uitbetalen voordat je je gehele bonus hebt vrijgespeeld krijg je pro rato het deel van je totaalsaldo gelijkwaardig aan het percentage vrijgespeelde bonus.

Ontknoping in Groep B ConFed Cup

Chili gaat aan kop in Groep B met 4 punten (doelsaldo 3-1) en Duitsland volgt met eveneens met 4 punten met een ietwat minder doelsaldo van 4-3. Australie en Kameroen wisten 1 punt te behalen met respectievelijke doelsaldo´s van 3-4 en 1-3. De boodschap voor Australie en Kameroen is dan ook duidelijk. Beide ploegen dienen te winnen met 2 of meer doelpunten verschil om zich noch te kunnen plaatsen voor de halve finales. Denk jij dat dit gaat gebeuren? Zet in en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.