Wed dit Eredivisie met 200% tot € 100 Bonus + Meer!

Peter Groen
01.09.2018

Voordat de competitie een week stil ligt vanwege interland voetbal staat er nog een competitieronde in de Eredivisie op het programma. Ajax gaat zondag op bezoek bij Vitesse terwijl Feyenoord NAC in eigen huis ontvangt. Twee interessante duels die jij nog interessanter kunt maken door een weddenschap te plaatsen bij BetFIRST. Als nieuwe Nederlandse of Belgische klant krijg je namelijk 200% tot € 100 welkomstbonus en ook voor bestaande klanten zijn er mooie extra´s. Wij bespreken BetFIRST en haar bonus in dit artikel en blikken vooruit op de duels van Ajax en Feyenoord.

Hoe krijg ik 200% tot € 100 Bonus Gratis van BetFIRST?

  • Druk op een van onze BetFIRST buttons en meld je vervolgens aan.
  • Stort met bijv. iDeal, Visa, Master, Neteller, Skrill, PayPal of PaySafe.
  • Je ontvangt direct 200% bonus tot een maximum van € 100 bonus.
  • Een storting van € 50 betekent dus dat je € 150 aan wedtegoed hebt.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.
  • Erna is bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

Speel verder bij BetFIRST en profiteer van de vele extra´s!

Niet enkel bovenstaande bonus van BetFIRST Nederland is de moeite waard om je aan te melden. Ook zijn er vele andere promoties voor bestaande klanten. Zo krijg je bijvoorbeeld extra winsten op je combinatieweddenschappen en elke maandag een € 5 Free Bet via de BetFIRST Lucky Sports Club. Daarnaast staat BetFIRST bekend om haar grote wedden aanbod, vele selecties per duel en prima quoteringen. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat de verdere randvoorwaarden zoals klantenservice, storten, uitbetalen en website ook uitstekend zijn. BetFIRST behoort tot de Beste Bookmakers Nederland.

Voorbeschouwing en Quoteringen Ajax & Feyenoord

Met een ticket voor de groepsfase van de Champions League op zak, en 7 punten uit 3 groepsduels is Ajax het seizoen zeer goed begonnen. De vraag is of in Arnhem deze lijn doorgetrokken kan worden of dat Vitesse haar sterke thuisreputatie eer aan doet. Wij denken dat Ajax wint en de odd hiervoor is 1.62. Gelijkspel is 4.20 en winst Vitesse 5.15. Feyenoord kent een moeizame competitiestart en is reeds Europees uitgespeeld. Het treft in NAC een team met 3 punten uit 3 duels dat dit jaar minder sterk voor de dag komt dan vorig jaar. Vorig jaar wist het zelfs in De Kuip te winnen. Wij denken dat dit dit jaar niet weer gaat gebeuren. Winst Feyenoord staat genoteerd aan 1.15, gelijkspel 7.50 en winst NAC 17.00. Een combinatie van winst Ajax en Feyenoord levert een mooie 1.86 odd op. Uiteraard kun je ook op andere wedstrijden naar keuze spelen. Speel bij BetFIRST en geniet van de vele mooie extra!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus