Belgische Teams in Europa – € 15 Gratis voor iedereen!

Peter Groen
20.04.2017

Vanavond neemt Anderlecht in Manchester op tegen United en ontvangt Genk Celta de Vigo. Dit is direct ook jouw kans om te genieten van € 15 gratis zonder storting bij Circus! Daarnaast biedt Circus ook nog eens een stortingsbonus van € 250, € 30 aan Gratis Weddenschappen en ten slotte een € 50 cashback voor de Europa League duels van vanavond. Deze laatste promotie is zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Wij lichten al deze acties onderstaand graag voor je toe.

Krijg € 50 cashback als alle uitteams scoren!

  • Klik op een van de Circus Aanmeld Buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10 of meer met iDeal, Bancontact, Skrill, Visa, Mastercard.
  • Wed € 10(+) enkelvoudig pre-match op een EL duel met 1.80(+) odd.
  • Verloren? Ontvang tot € 50 terug als alle uitteams een goal scoren!
  • Cashback bedrag wordt uitgekeerd in bonusgeld. Benut je bonus en win!

Pak € 15 zonder storting als nieuwe klant!

Circus biedt een Gratis Bonus Zonder Storting Sport aan alle nieuwe klanten. Direct na je aanmelding krijg je € 5 bonus cadeau. Daarnaast ontvang je € 5 gratis door in je account je gsm nummer te bevestigen. Ten slotte krijg je ook nog eens € 5 cadeau door de Circus app te downloaden en in te loggen. Op die manier kan je direct kennis maken met Circus.

Pak aanvullend € 250 bonus + € 30 Free Bets

Nadat je kennis hebt gemaakt met Voetbal Gokken Sites Circus kun je overgaan tot het maken van een storting. Je ontvangt hierna direct een 100% tot € 250. Daarnaast ontvang je na je eerste bet van € 10 direct € 30 aan Gratis Weddenschappen. De winst uit de Free Bets is bonus voor jou. Al je bonusgeld speel je vrij door 7,5x in te zetten op odds van 2.21 of hoger. Hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd. Ook kun je 15x inzetten op 1.81-2.20 odds, 30x op 1.40-1.80 odds of een combinatie van voorgaande. Circus behoort tot de Bookmakers iDeal, biedt Bancontact aan en ook onder andere Skrill, Visa, Mastercard en een PaySafeCard. Meld je dan ook nu aan en pak alle promoties!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Skrill, Hipay of een PaySafeCard.
Circus Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *