Zet € 25 in op Formule 1 Japan en krijg inzet terug bij verlies!

Peter Groen
06.10.2017

Met nog maar 5 races te gaan in het Formule 1 seizoen 2017 en een ruime leiding voor Hamilton lijkt de spanning om het kampioenschap er enigszins af. De spanning om de racewinst is echter alsmaar groter nu de Red Bulls zich ook lijken te kunnen mengen in de strijd. Zie jij opnieuw een kansje voor Verstappen dit weekend? Zet nu € 25 in zonder risico!

Hoe wed ik € 25 risicovrij bij Interwetten?

  • Klik op een van de Interwetten Bonus buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap via je mobiel op een odd van 1.70 of hoger.
  • Winst? Je inzet en winst is zonder verdere voorwaarden geheel voor jou!
  • Verloren? Je ontvangt je inzet tot € 25 terug zonder verdere voorwaarden!
  • Je ontvangt inzet terug na een mail te sturen aan win@interwetten.com.

Geniet van stortingsbonus op je eerste storting!

Bovenstaande actie is speciaal voor alle nieuwe Nederlandse klanten bij Interwetten en alle klanten die nog geen mobiele weddenschap hebben geplaatst. Naast deze actie ontvang je ook nog eens een 100% bonus tot € 100 op je eerste storting. Deze Bookmaker Bonus gaat zo in zijn werk: Elke keer dat je je stortingsbedrag 1x inzet op een quotering van 1.70(+) ontvang je 20% van je bonusgeld in echt geld. In totaal krijg je dus na 5x inzetten van je stortingsbedrag op 1.70(+) odds binnen 14 dagen de gehele bonus in echt geld. Zeer flexibel! Interwetten behoort tot de betere Sportweddenschappen Sites en staat in de top van de Bookmakers Nederland lijst.

Voorbeschouwing GP Japan 2017

Het Suzaka circuit is erg technisch en Mercedes lijkt de beste papieren te hebben. De laatste weken loopt het echter wat minder voor Mercedes wat kansen biedt voor Ferrari. Ferrari kampte echter de vorige race ook met technische problemen wat mogelijkheden voor de Red Bulls gaf. Red Bull lijkt haar zaakjes eindelijk op orde te hebben en hoopt in Japan op opnieuw een goed resultaat. Veel is natuurlijk afhankelijk van de kwalificatie (op het moment van schrijven is de uitslag nog niet bekend) maar het is reeds duidelijk dat Verstappen zeker niet kansloos is. De odds zijn op dit moment: Hamilton 2.50, Vettel 2.50, Verstappen 6.50, Ricciardo 9.00, Raikkonen 16.00 en Bottas 18.00. Zoals je ziet zijn de verschillen groot tussen de rijders van dezelfde teams. Een moeilijk te voorspellen uitslag die jij kan verzekeren door € 25 te wedden bij Interwetten. Meld je nu aan, zet in en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Interwetten!
Interwetten welcome bonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.