Gokken op Heerenveen PSV met € 5 cadeau + € 100 bonus!

Peter Groen
09.09.2017

Op zondagmiddag trappen SC Heerenveen en PSV om 12.30u af in het Abe Lenstra stadion voor haar 4e eredivisie duel van het seizoen 2017/2018. Dit is tegelijkertijd voor jou de kans om je te verzekeren van € 5 gratis wedtegoed zonder storting en een 100% bonus met storting. Wij leggen jou uit hoe je van deze actie van bookmaker b-Bets kunt profiteren en laten je verder kennis maken met haar aanbod.

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij b-Bets?

  • Klik exclusief op een van de b-Bets buttons op onze site en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding krijg je € 5 gratis wedtegoed.
  • Speel voor € 80 aan weddenschappen op 1.80(+) odds binnen 30 dagen.
  • Nadat je aan deze voorwaarden voldaan hebt, ontvang je max € 50 winst.

Bevalt b-Bets? Pak € 100 stortingsbonus!

Door bovenstaande € 5 welkomstbonus zonder storting sport kun je vrijblijvend kennis maken met b-Bets. Mocht deze kennismaking naar wens verlopen, kun je overgaan tot het maken van een storting. Storten kan reeds vanaf € 10 en onder andere met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Na je storting ontvang je een 100% bonus tot een maximum van € 100. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Kies telkens voor weddenschappen met 3 of meer mogelijke uitkomsten.

Redenen waarom b-Bets kan bevallen

Bovenstaande bonus en de € 5 cadeau zijn niet de enige waarom we b-Bets op onze Beste Bookmakers site hebben opgenomen. B-Bets is namelijk ook een bookmaker die een enorm groot wedden aanbod heeft. Zo kun je op wel 50 verschillende sporten inzetten en heb je voor vele voetbalwedstrijden vaak meer dan 200 selecties waar je op kunt inzetten. Daarnaast heeft b-Bets enorm veel promoties die het blijven wedden interessant houden. Ten slotte is er ook een live-chat aanwezig die het klantcontact vergemakkelijkt. b-Bets behoort zowel tot de Bookmakers Nederland als Bookmakers Belgie. Klik op bovenstaande button of onderstaande afbeelding, meld je aan en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.