Inzetten op Kroatie Griekenland met € 5 cadeau!

Gaston Dupont
09.11.2017

Kroatië en Griekenland spelen vandaag de eerste van twee rechtstreekse duels in de kwalificatie ronde voor het WK in Rusland 2018. Wie denk jij dat het zal halen? Waag nu je kans bij b-Bets en ontvang 5 euro gratis! Registratie is gratis en deze bonus is exclusief te verkrijgen via ons. We vertellen je in dit artikel hoe je de € 5 kan bemachtigen, hoe je de welkomstbonus van 100 euro kan verzilveren en we lichten de wedstrijd van vanavond toe.

Hoe ontvang ik € 5 gratis van b-Bets?

  • Klik hier op de b-Bets button en meld je aan.
  • Binnen 24 uur ontvang je € 5 gratis bonus.
  • Zet binnen de 30 dagen voor € 80 euro in.
  • De quoteringen zijn minimaal 1.80 of hoger.
  • De maximale netto winst bedraagt € 50.

Geniet ook van € 100 stortingsbonus!

Boven de Gratis Wedden bonus van 5 euro, krijg je als nieuwe klant uit België of Nederland ook de mogelijkheid om te genieten van de 100 euro welkomstbonus. De stortingsbonus van tot de Bookmakers Nederland en Belgie behorende bookmaker b-Bets is een bonus van 100% tot maximaal 100 euro. Storten kan je doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of Paysafecard. Je kan de bonus vrijspelen door achtmaal je bonus en stortingsbedrag in te zetten op noteren van hoger dan 1.80. De geselecteerde evenementen op je wedstrijd coupon, moeten minstens 3 mogelijke uitkomsten hebben. Anders tellen deze bets niet mee voor de bonusvoorwaarden. Ook hier heb je 30 dagen de tijd om deze bonus vrij te spelen. b-Bets is onderdeel van prima Sportweddenschappen Sites en een aanmelding raden we zeker aan.

Kroatië – Griekenland

Griekenland moet naar het stugge Kroatië en staat voor een aartsmoeilijke opdracht. Ze hopen in de eerste plaats dat ze weer een goed resultaat kunnen meenemen naar Athene. Tegen België en Bosnië-Herzegovina, behaalden ze twee maal een verdiend gelijkspel in groep H. Griekenland behaalde 19 punten en verloor slechts eenmaal, thuis tegen de Rode Duivels. Kroatië, geniet natuurlijk van het thuisvoordeel en gaat vol vertrouwen aan de slag. Kroatië zat in de gelijk opgaande groep met Turkije, Ijsland en Oekranië en behaalden 20 punten. Een WK zonder Modric is moeilijk in te beelden, maar kan de waarheid worden. Voor deze match staat Kroatië op een notering van 1.39 en zijn daarmee duidelijk favoriet. Griekenland kan in hun geliefkoosde egelstelling op zoek gaan naar de drie punten. Bookmaker b-Bets geeft een odd van 9.70 voor deze match. Een gelijkspel tussen beide teams is een notering van 3.75 toegediend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.