Krijg met € 10 inzet maar liefst € 50 cadeau van Mr Green!

Peter Groen
07.03.2018

Een geweldige voetbal midweek kan jij nu opfleuren met een geweldige actie van Mr Green. Alle nieuwe Nederlandse klanten krijgen bij een eerste inzet van € 20 namelijk € 50 aan Gratis Weddenschappen cadeau, ongeacht het resultaat van je weddenschappen! Hoe deze actie in zijn werk gaat, meer info over Mr Green en een voorbeschouwing op de Champions League duels van woensdagavond vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 50 aan Free Bets bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats eerste € 20(+) bet op weddenschap naar keuze met een 1.80(+) odd.
  • Hierna ontvang je 2 x een Gratis Weddenschap ter waarde van € 25 gratis.
  • Benut Free Bet d.m.v. enkelvoudige bet op quote van 1.80 of hoger en win!

Blijf spelen en pak wekelijks € 10 Gratis!

Naast bovenstaande welkomstactie geeft Mr Green je ook elke week waarin je voor € 100 of meer inzet op bets naar keuze op maandag een € 10 Free Bet. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Mr Green een zeer groot wedden aanbod biedt, Wed Apps zijn er voor Android en iOS en de klantenservice is goed bereikbaar. Ten slotte is Wedden met iDeal ook nog eens mogelijk en zijn de quoteringen fair. Kortom, een uitstekende bookmaker!

Voorbeschouwing CL Duels van Woensdagavond

Alle ogen zijn gericht op de kraker tussen Tottenham Hotspur en Juventus. In Italie stond er 2-2 op het scorebord waardoor alles nog open ligt. De Spurs hadden de boventoon in Turijn en zijn ook vanavond de favoriet met een odd van 2.20. Gelijkspel of Juventus winst levert 3.50 op. Gaat de ervaring van Juve doorslag geven of de vorm van Spurs? Wij denken het laatste! Het andere duel is Man. City tegen Basel. De Engelsen wonnen reeds met 0-4 in Zwitserland en vanavond zijn ze weer grote favoriet met een 1.18 odd. Winst Basel is maar liefst 18.00 en hier zien wij ondanks de favorietenrol van City de meeste value in zitten. Zet in bij Mr Green en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.