Zet in op de Europa League Kwalificatie met € 5 gratis!

Peter Groen
27.07.2017

Gent en Oostende spelen vanavond hun eerste kwalificatieduel in de laatste voorronde voor de Europa League groepsfase. Gent speelt thuis tegen het Oostenrijkse Altach terwijl Oostende op bezoek gaat bij het Franse Marseille. Interessante duels die jij extra interessant kan maken met een weddenschap. Bookmaker b-Bets biedt alle Nederlanders en Belgen nu de kans om een gratis weddenschap t.w.v van € 5 te spelen zonder dat een storting nodig is. Storten loont overigens wel, er wacht nu namelijk een 100% stortingsbonus op jou tot € 100. Lees meer en win!

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets buttons op onze site en meld je gratis aan.
  • Uiterlijk 24 uur na je aanmelding krijg je € 5 gratis in je account.
  • Wed binnen 30 dagen voor € 80 aan weddenschappen met 1.80(+) odd.
  • Geniet hierna van max. € 50 winst. Betaal hierna uit of speel verder!

Verder spelen loont, € 100 bonus wacht!

Een Gratis Weddenschap is natuurlijk mooi meegenomen maar echt winnen doe je pas na het maken van een storting. Het maken van een storting loont bij b-Bets doordat je een bonus van 100% extra op je eerste storting tot € 100 krijgt. Door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger speel je je bonus reeds vrij. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en al je bets op weddenschappen met 3 of meer selecties tellen mee. b-Bets behoort tot de Bookmakers iDeal en is ook een goede Bookmakers Voetbal website die alles biedt waar jij op zoek naar bent.

Gent Altach en Marseille Oostende Quoteringen

In totaal worden er vanavond 27 kwalificatie wedstrijden afgewerkt. Tal van weddenschappen zijn dan ook opties voor je € 5 gratis en je € 100 stortingsbonus. De qouteringen voor de Belgische ploegen zetten we alvast even voor je in een overzicht. Winst van Gent levert je een quotering van 1.46 op. Gelijkspel staat genoteerd aan 4.28 en winst Altach aan 6.80. In het andere duel is Oostende de underdog met een quotering van 9.76. Gelijkspeel is 5.42 waard terwijl de odd van Marseille 1.30 is. Wie denk jij dat gaat winnen? Plaats je inzet bij b-Bets en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.