Monaco Manchester gokken: 150 euro Cash back

Peter Groen
15.03.2017

Gisteren kwalificeerden Leicester City en Juventus zich al voor de volgende ronde. Vandaag is het de beurt aan Monaco – Manchester City en Atletico Madrid – Bayer Leverkusen om de deuren naar de volgende ronde te openen. Manchester City verdedigt een 5 -3 voorsprong tegen de Monegasken. Atletico Madrid won op verplaatsing met 2 – 4 van Bayer Leverkusen. Speciaal voor deze wedstrijden en nieuwe klanten, biedt Bet777 een tot € 150 gratis weddenschap aan.

Hoe kan je profiteren van deze aanbieding?

  • Klik op de banner “Bet777 aanmelden” hieronder.
  • Vul je gegevens in en maak een account aan.
  • Stort een bedrag via iDeal, Bancontact of een andere methode.
  • Maak een 1e weddenschap met noteringen naar keuze.
  • Als je deze 1e weddenschap verliest, krijg je 100% tot €150 terug.
  • Deze bonus kan je vrijspelen door 3 maal de bonus in te zetten.
  • Je hebt 30 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.
  • De minimum notering van de weddenschap moet min 1.70 zijn.

Nu bij Bet777 aanmelden

Bet777 gratis weddenschap tot € 150.

Door deze geweldige aanbieding neem je geen enkel risico als je bij Bet777 wedt. Nieuwe klanten uit België en Nederland komen in aanmerking voor de Bet777 bonus. Je kan een storting maken via iDeal voor de Nederlanders en via Bancontact voor de Belgen, en een eerste weddenschap plaatsen. Als je wint, dan heb je een mooi bedrag gewonnen. Stel dat je die eerste weddenschap toch verliest, dan krijg je een herkansing van Bet777. Je kan daarna deze bonus vrijspelen door driemaal een weddenschap te plaatsen op minstens een 1.70 quotering.

Bet777 promoties – Bet777 ervaringen

Bet777 heeft een Nederlandstalige website en biedt de bekendste stortingsmethodes aan zoals iDeal en Bancontact. Door de verschillende aantrekkelijke promoties en goede odds, plaatsen we Bet777 bij de beste bookmakers op onze Online voetbal gokken site. We raden iedereen aan om op de banner van Bet777 te klikken en om te genieten van de vele Cashback bonussen. Zo is er een cashback promotie voor de eerste bet via smartphone, of een cashback promotie op de Jupiler Pro League. Wil je al de bookmakers vergelijken voordat je speelt? Dat kan, maar mis zeker de Bet777 promotie niet!

 

Bet777 Bonus

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *