Claim € 15 gratis wedtegoed en pak aanvullend € 250 extra!

Peter Groen
17.11.2017

Bookmaker Circus biedt nieuwe Nederlandse en Belgische klanten € 15 gratis wedtegoed zonder dat je hiervoor hoeft te storten. Ook krijg je een 100% bonus tot € 250 op je eerste storting. Beide promoties lichten wij voor je toe in dit artikel en ook blikken we vooruit op de duels tussen Feyenoord – VVV en NAC – Ajax.

Hoe krijg ik € 15 gratis wedtegoed?

Je dient allereerst op een van de Circus aanmeld buttons op onze website te klikken. Erna kun je je inschrijven en krijg je direct € 5 gratis. Vervolgens kun je naar je accountgegevens gaan en je mobiele nummer verifieren, ook dit levert je € 5 cadeau op. Ten slotte kun je nog de Circus Wed Apps downloaden en inloggen waarna je nogmaals € 5 krijgt. Deze € 15 bonusgeld zet je om in echt geld door 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Hier is verder geen tijdslimiet aan verbonden.

Nu bij Circus aanmelden

Storten loont, 100% tot € 250 extra!

Een Gratis Bonus Zonder Storting Sport is mooi meegenomen maar wat nog aantrekkelijker is, is de Circus Stortingsbonus voor nieuwe klanten. Je krijgt namelijk een bonus van 100% tot € 250 op je eerste storting met iDeal, Visa, Mastercard, Neteller of een PaySafeCard. Ook deze bonus speel je vrij door 30x in te zetten op 1.60(+) odds zonder tijdslimiet. Circus behoort tot de betere Bet Sites Nederland en Belgie en is een aanmelding zeker waard!

Voorbeschouwingen Ajax en Feyenoord

Je kunt ervoor kiezen om je € 15 gratis en stortingsbonus direct te benutten op de duels Feyenoord VVV of NAC Ajax. Nummer 2 Ajax gaat op bezoek bij nummer 16 NAC. Om aansluiting te behouden met PSV dient Ajax te winnen. NAC wil juist uit de gevarenzone komen en is gebaat bij een thuiszege. Het won echter slechts 1 van haar voorgaande 5 duels en Ajax is met 4 uitoverwinningen uit 6 duels de favoriet. Ook in de quoteringen is dit zichtbaar, Ajax 1.25, gelijkspel 5.50 en winst NAC 11. Feyenoord is teruggezakt naar een 6e positie en worstelt aan weken met haar vorm. Het ontvangt in VVV nummer 12. Een uitstekende positie maar het stond hoger en valt de laatste weken terug. Het lijkt dan ook een moeilijke klus te worden voor de ploeg uit Venlo en dit komt ook terug in de odds, die hetzelfde zijn als bij NAC Ajax. Winst Feyenoord 1.25, gelijkspel 5.50 en winst VVV 11.00. Wie zie jij stunten? Zet in bij Circus en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.