Wedden op Tour de France met € 5 Gratis Inzet!

Peter Groen
19.07.2018

De Tour de France is al een paar dagen ver en het wordt tijd om de belangrijkste gebeurtenissen te overlopen. Wie maakt er nog kans op de Gele Trui? Wie zal het bergklassement winnen? Kan iemand nog de groene trui van Sagan afsnoepen? We kijken vooruit op de Tour de France en als je je registreert bij b-Bets, dan krijg je zelf een gratis bet van €5.

Wed voor €5 gratis op Tour de France

  • Registreer je bij b-Bets door hier op de banner of foto te klikken.
  • 24u na je registratie ontvang je €5 Gratis op je account.
  • Deze €5 kan je vrij spelen, door te €80 te wedden.
  • In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.
  • De weddenschappen dienen min notering te hebben van 1.80.
  • Maximaal €50 winst kan je hiermee laten uitbetalen.

b-Bets : 100% tot €100 bonus

Naast de €5 gratis weddenschap heeft b-Bets ook een storting bonus van 100% tot €100. Deze bonus kan je vrijspelen door 8x je bonus en gestort bedrag in te zetten op weddenschappen met quoteringen van min 1.80. In totaal krijg je 30 dagen de tijd om hierin te slagen. b-Bets behoort dankzij deze bonus en het gratis geschenk tot een van de beste bookmakers.

Voorbeschouwing Tour de France & Quoteringen

De Ronde van Frankrijk is gestart op 7 juli en is nu al 11 ritten en een rustdag verder. Vandaag staat de mythische rit naar Alpe D’Huez op het programma. Sagan, Groenewegen en Gaviria hebben elk al twee etappes achter hun naam. Door de ploegentijdrit, die BMC won, reed Greg Van Avermaet 8 dagen in het geel. Momenteel is de gele trui in handen van Thomas. Froome volgt op 1’25 en de Nederlandse hoop Dumoulin op 1’44. Ook de b-Bets ervaringen zijn dat deze 3 renners de favorieten om de Tour de France 2018 te winnen. Froome heeft een odd van 1.50, Thomas een notering van 3.10 en Dumoulin krijg een quotering van 9.00. We verwachten dat Froome vandaag zijn push zal plaatsen en de Tour in de definitieve plooi zal gooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.