Rusland Rode Duivels Gokken – € 150 inzet terug!

Peter Groen
27.03.2017

Afgelopen zaterdag speelde België niet zijn beste wedstrijd en herviel in oude kwaaltjes. Kan een gehavend België zich in en tegen Rusland herpakken? Morgenavond oefenen Rusland en Belgie tegen elkaar en dan weten we het antwoord. Onder andere voor deze wedstrijd biedt Bet777 een bonus tot € 150 aan. Waag je kans en bij verlies krijg je de inzet terug.

Zo geniet je van deze € 150 bonus.

  • Klik op de banner van BET777 en open een account.
  • Stort met Bancontact, iDeal, Visa of een andere manier.
  • Plaats een eerste weddenschap naar keuze.
  • Verlies je de weddenschap, dan ontvang je je bet terug tot maximaal € 150.
  • Die bonus speel je dan vrij door driemaal de bonus rond te spelen.
  • De minimale notering hiervoor is dan 1.70.

Nu bij Bet777 aanmelden

Bet777 stortingsbonus €150

Bet777 Bonus heeft een stortingsbonus tot € 150. Na hier op de banner te klikken en een account aan te maken, kom je reeds in aanmerking voor de bonus. Maak een storting via iDeal, Bancontact of een andere manier en plaats een weddenschap. Stel dat je € 150 wedt op winst voor België en België slaagt er niet in om de wedstrijd te winnen, dan krijg je € 150 bonus. Deze bonus hoef je slechts driemaal rond te spelen en dit op minimale weddenschappen van 1.70. Je hebt hier 30 dagen de tijd voor. Onze Bet777 ervaringen zijn uitstekend en met deze Cashback bonus, neem je bijna geen risico met je eerste weddenschap. Bet777 behoort tot de top van de beste bookmakers België!

Voorbeschouwing op Rusland – België

Rusland heeft de laatste oefenwedstrijd tegen Ivoorkust met 0 – 2 verloren. België kon tegen Griekenland nipt een nederlaag afwenden door een late gelijkmaker. Martinez heeft deze wedstrijd nog meer afwezigen door verschillende geblesseerde titularissen en daarom verwachten we dat het een heel moeilijke wedstrijd zal worden. Rusland staat ondanks de thuiswedstrijd nog op een quotering van 3.10 voor winst. De Belgen staan genoteerd met 2.35 voor winst en een gelijkspel brengt 3.25 op. Met deze hoge noteringen en tot € 150 cashback, is dit zeker de moeite waard om je in te schrijven bij Bet777.

Bet777 welkomstbonus

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.