Vrouwen EK Gokken – Win nu tot € 100 extra bij Bet777!

Peter Groen
21.07.2017

Van 16 juli 2017 tot 6 augustus 2017 vindt het EK Vrouwenvoetbal in Nederland plaats. In totaal strijden 16 landen om de titel en zowel Nederland als België zijn van de partij. Speciaal om dit te vieren heeft Bet777 voor alle klanten een actie waarbij je bij elke goed voorspelde correct score weddenschap € 10 bonus cadeau krijgt. In totaal kun je tot € 100 aan bonus pakken! Wij leggen jou uit hoe je meespeelt en bekijken wat Bet777 nog meer voor jou in petto heeft.

Hoe pak ik € 100 aan Free Bets?

  • Klik op een Bet777 button op onze site en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Promo Pagina, EK Vrouwen Voetbal en klik ik doe mee.
  • Plaats pre-match correct weddenschap op (duel)s naar keuze.
  • Goed voorspeld? Ontvang per bet max. € 10 bonus tot € 100 max.
  • Benut je bonus d.m.v. bets op 1.70(+) odds en geniet ban je winst!

Plaats nu je weddenschap bij Bet777

Nieuw bij Bet777? Wed € 150 risicovrij!

Naast bovenstaande actie omtrent het EK Vrouwenvoetbal voor zowel nieuwe als bestaande klanten heeft Bet777 speciaal voor nieuwe klanten nog een geweldige andere Bookmaker Bonus. Je kunt nu namelijk een eerste weddenschap spelen op een odd en wedstrijd naar wens en bij verlies ontvang je automatisch je gehele inzet tot € 150 terug! Het cashback bedrag hoef je hierna slechts 3x in te zetten op een odd van 1.70 hoger. Bet777 behoort tot de beste Betting Sites Nederland en Bookmakers België en geeft je o.a. de mogelijkheid om te storten met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard!

Voorbeschouwing EK Vrouwenvoetbal 2017

Aan het EK Vrouwenvoetbal doen deze editie 16 landen mee. Nederland en Belgie treffen elkaar in Groep A samen met Noorwegen en Denemarken. Verder zijn Duitsland, Italie, Zweden Rusland (Groep B), Frankrijk, IJsland, Oostenrijk, Zwitserland (Groep C) en Engeland, Schotland, Spanje en Italie (Groep D) van de partij. Duitsland (3.25) en Frankrijk (3.50) behoren tot de topfavorieten. Nederland volgt als derde met een 6.00 odd. Belgie heeft met een odd van 51.00 minder kans. Wie denk jij dat de eindzege pakt? Plaats je weddenschap bij Bet777 en win!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
Bet777 Bonus

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *