Wedden op Golovkin Alvarez: €130 exclusief

Gaston Dupont
13.09.2018

Een nieuw gevecht om de middengewicht wereldtitel WBC, WBA Super, IBO: Golovkin vs Alvarez zullen elkaar bekampen op 15 september in Las Vegas. Na een spectaculaire kamp verleden jaar die onbeslist eindigde, bekampen ze elkaar opnieuw. 1xBet maakt dit gevecht nog interessanter omdat er een exclusieve bonus aan verbonden is van 100% tot €130.

Golovkin vs Alvarez 100% tot € 130 exclusief

  • Registreer je account door hier op de banner of foto te klikken.
  • Bij de registratie dien je de code 1x_3838 te gebruiken.
  • Hierdoor krijgen de Belgen en Nederlanders een exclusieve bonus.
  • Zodra je een storting maakt van €130, krijg je de maximum bonus.
  • Vrijspelen kan door die €130 vijfmaal in te zetten.
  • Combo weddenschappen met min odds van 1.40 tellen mee.
  • Je dient ook eenmaal je gestort bedrag rond te spelen op min 1.10 odds.
  • Hiervoor heb je 30 dagen de tijd.

Deze 1xBet bonus is een heel goede bonus omdat je gestort bedrag en bonus gescheiden blijft. Hierdoor neem je weinig risico! Ook de minimum odds van deze bookmaker, zijn beter dan het gemiddelde.

Voorbeschouwing Golovkin Alvarez

Volgt er dit jaar een overwinning in deze kamp? Verleden jaar op 16 september streden beide boksers al eens tegen elkaar om dezelfde titels. Wat een fantastisch gevecht was dat! Uiteindelijk werd door de jury beslist om deze wedstrijd te laten eindigen in een split draw. Door dit gelijkspel bleef Golovkin de eigenaar van de titels en werd bijna onmiddellijk beslist in een rematch. Deze rematch werd uitgesteld nadat Alvarez geschorst werd voor 6 maanden na een positieve drugstest na het eten van besmet vlees in Mexico.

Over 2 dagen is het dan toch zo ver. Beste Bookmakers ziet dat Golovkin opnieuw de favoriet is om Alvarez te kloppen. Hij krijgt een odd van 1.67 voor winst, terwijl Alvarez op 2.42 staat. We verwachten ook dat Golovkin zijn titel zal verlengen en de riem in de lucht mag steken. Hij heeft tot nu toe 39 boksers bekampt, met 38 overwinningen en 1 draw. Alvarez heeft 52 wedstrijden gebokst, waarvan hij er 49 won, 2 draws en eenmaal verloren. Wij zijn geen experts in het boksen, maar voor deze wedstrijd blijven we graag een nachtje wakker. Als je bet, waag dan je kans bij 1xBet met de exclusieve code 1x_3838.

Wedden Golovkin Alvarez

Over de auteur