De Graafschap Zwolle € 100 promotie

Gaston Dupont
30.10.2018

Met de KNVB Cup vallen er elk jaar verrassingen en dat zal dit jaar ook niet anders zijn. Een paar ploegen zijn er aan elkaar gewaagd zoals De Graafschap Zwolle of Heracles Vitesse, terwijl andere ploegen duidelijk de favoriet zijn in hun wedstrijd, zoals PSV tegen RKC Waalwijk. Nieuwe wedders uit Nederland krijgen voor deze wedstrijd een 100% bonus tot € 100. Hieronder kan je lezen wat je juist dient te doen.

Nieuwe spelers bij Interwetten krijgen € 100

  • Deze actie is enkel voor nieuwe Nederlandse wedders.
  • Registreer je door hier op de button te klikken.
  • Stort minstens Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of Paysafecard.
  • Bonus vrijspelen kan door vijfmaal je storting in te zetten.
  • Alle bets met minimum noteringen van 1.70 tellen mee.
  • Per keer dat je eenmaal je storting hebt rondgespeeld, ontvang je 20%.
  • Je krijgt hiervoor 14 dagen de tijd voor de bonus vrij te spelen.

Interwetten 100% tot € 100

Deze Interwetten bonus is een flexibele bonus, omdat je elke keer 20% van de bonus ontvangt zodra je eenmaal je storting eenmaal hebt rondgespeeld. Jammer genoeg heb je hier enkel maar 14 dagen de tijd voor, dus je zal snel de geschikte wedstrijden dienen te vinden.

KNVB Cup De Graafschap Zwolle

De Graafschap ontvangt thuis Zwolle en krijgt van de Beste Bookmakers een notering van 2.90, terwijl Zwolle een quotering krijgt van 2.10. De laatste keer dat De Graafschap thuis nog eens won van Zwolle is al van in 2006 geleden. Kunnen ze dit nu veranderen? Heracles heeft als odd 2.65, terwijl bezoekers Vitesse een notering heeft van 2.25. In de 14 thuiswedstrijden die Heracles en Vitesse al afwerkten, won Heracles er 2 en Vitesse 4. Samen met Nijmegen (2.30) en Fortuna (2.70) zijn dit de evenwichtigste wedstrijden in deze ronde. Nijmegen heeft in de laatste vier thuis ontmoetingen met Fortuna nog nooit verloren. Kunnen de underdogs voor een verrassing zorgen? Waag je kans en schrijf je in bij Interwetten.

Over de auteur