Inzetten op Groningen tegen Feyenoord met de beste odds

Jeroen van den Berg
23.11.2019

Nu Feyenoord weer weet te winnen lijkt de weg naar boven langzaam ingezet. Groningen staat een plek boven de Rotterdammers en zal ook vol voor de punten gaan. Wie wint deze wedstrijd?

Feyenoord pakt weer punten sinds komst Advocaat

De trainerswissel bij Feyenoord heeft de club geen windeieren gelegd. Onder Dick Advocaat worden er weer de nodige punten gepakt en is de stemming onder de Rotterdamse aanhang weer wat beter. Er is nog een lange weg te gaan en de top 3 lijkt voorlopig uit zicht. Toch is het verschil met nummer 3 PSV maar vier punten. Nu de verschillen zo klein zijn in de subtop van de Eredivisie heeft Feyenoord dus een kans om flink wat plaatsen te stijgen. Het weet echter ook dat een misstap niet geoorloofd kan worden want de concurrentie voor het linkerrijtje is moordend.

Wat kan Feyenoord doen tegen Groningen? Er zijn nog wel wat blessures en twijfelgevallen bij Feyenoord. Voor Dick Advocaat dus de taak om een strijdbare selectie neer te zetten tegen Groningen. We hebben de voetbal gokken sites voor je afgezocht voor de beste odds en we hebben deze gevonden bij Buffbet bonus.

De odds voor Groningen tegen Feyenoord

Feyenoord lijkt weer in de winning mood en Groningen zal daar volgens de bookmakers de dupe van zijn. De ploeg uit Rotterdam is favoriet voor de match in en tegen Groningen. FC Groningen levert 3.12 voor een overwinning terwijl Feyenoord op 2.08 staat bij winst. Een gelijkspel levert het meeste op. Je krijgt voor een gelijkspel 3.69 wat vrij hoog is. Groningen is dus de underdog voor dit duel. Kan de ploeg van Danny Buijs verrassen en Feyenoord thuis verslaan? Mocht je overigens meer willen weten over deze bookmaker vergeet dan niet onze Buffbet ervaringen te lezen.

 

groningen neemt het op tegen feyenoord Eredivisie

©Buffbet

FC Groningen sinds 28 september niet meer verloren

Groningen doet het goed in de Eredivisie. Met een negende plaats lijkt het seizoen tot dusver nog niet geweldig maar nu alle teams zo dicht op elkaar zitten is de stap omhoog zo gezet. FC Groningen had de pech had het achter elkaar tegen PSV en Ajax speelde. Beide wedstrijden werden verloren en hierdoor daalde Groningen flink op de ranglijst. Hierna pakte de ploeg van Buijs de draad weer op. Sinds het verlies van Ajax op 28 september werd er dus niet meer verloren. De Groningers hopen deze goede reeks natuurlijk voort te zetten tegen Feyenoord. Gaat ze dat ook lukken?

De Buffbet bonus voor extra spanning

Wedden op deze wedstrijd wordt nu wel heel erg goed met deze mooie welkomstbonus. Vanaf het moment dat je €10 stort pak je gelijk al een 100% bonus mee met een maximum van €100! Je dient je bonus 10 keer rond te spelen binnen 30 dagen en boven odds van 1.70. Bovendien heeft deze bookie ook een groot aanbod in Esports weddenschappen. Als dit dus meer jouw ding is raden we je zeker aan eens een kijkje te nemen. Aanmelden kan met een druk op de knop!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.