Heerenveen Utrecht: €75 bonus

Gaston Dupont
14.12.2018

Op zondag gaat de Eredivisie van start met SC Heerenveen tegen FC Utrecht, met een aftrap om 12.15. Utrecht voert de lijst, na de top drie aan en kan Heerenveen verder terug duwen in de competitie. Omdat deze wedstrijd van belang is voor de top 7 plaatsen, is er bij Betsson een promotie van 100% tot €75. We lichten deze promotie toe en kijken ook vooruit naar de noteringen voor Heerenveen Utrecht.

Eerste storting? Ontvang 100% tot € 75 bonus

Deze Betsson App bonus is enkel beschikbaar voor nieuwe Nederlandse wedders en zij kunnen hiervan genieten door op de Betsson button te klikken. Als je daarna overgaat tot een storting dan zal je merken dat je bonus met 100% tot maximaal €75 verdubbelt. Storten kan met bijvoorbeeld iDeal, Visa, MasterCard of een andere manier naar keuze. Vrijspelen kan je doen door je bonus 10 keer in te zetten en dit op noteringen van plus 1.50. Als je hierin slaagt binnen de 30 dagen, dan kan je je bonus en storting laten uitbetalen. Als je een overzicht wilt van al onze bookmakers die in Nederland een bonus aanbieden, kijk dan hier Beste Bookmakers Nederland.

Voorbeschouwing Heerenveen Utrecht quoteringen

Als we naar de stand in de Eredivisie kijken, dan zien we dat Heerenveen op plaatst 8 staat en dit met 20 punten uit 15 gespeelde wedstrijden. Ze hebben vijf gewonnen, vijf gelijke spelen en vijf verloren wedstrijden op hun conto, maar ook het aantal gemaakte en tegen doelpunten zijn gelijk met 32 stuks. Bij Utrecht, vierde met 25 punten, zien we een doelsaldo van plus 8. Defensief zit het beter in elkaar dan Heerenveen en dat is nodig als ze op bezoek in Heerenveen wat willen rapen.

Betsson kent een notering toe van 3.00 voor winst van Heerenveen en Utrecht krijgt de beste quotering van 2.24 voor de drie punten. Een gelijkspel levert je dan 3.65 op. Als je weet dat de bonus voorwaarden van Betsson minstens 1.50 dient te zijn, kan je dus makkelijk deze wedstrijd gebruiken om je eerste bet te plaatsen. Als je twijfelt over de uitkomst van de wedstrijd, kan je er altijd voor kiezen om te wedden op het aantal doelpunten of beide teams scoren. Dit heeft als notering 1.53 en die kans is groot want beide teams scoorden vlot in de voorgaande wedstrijden.