Degradatiestrijd in de Premier League

Gaston Dupont
02.01.2019

Met nog achttien wedstrijden te gaan is het hoogtij voor Huddersfield Town en Burnley. Beide ploegen zitten in extreem slechte papieren en hebben in een rechtstreeks duel de kans om drie punten te pakken. Met een gelijkspel schiet geen van beide ploegen wat op en verlies is volledig uit den boze. Wedden op dit spannend duel, kan je extra geld opleveren, want Betfirst geeft je 100% tot € 200 als bonus. Lees alles over de bonus en de wedstrijd hieronder.

Nieuwe BE en NL wedders krijgen tot € 200 bonus

Als je voor de eerste keer een account aanmaakt, dien je hier op de Betfirst button te klikken. Vul je gegevens in en klik op registreren. Storten kan je daarna doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, maar ook andere opties zoals Neteller of Skrill zijn mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld 200 euro stort, zal je 200 euro bonus ontvangen. Vrijspelen kan door je bonus en je storting, elk tweemaal in totaal in te zetten. Weddenschappen met noteringen van meer dan 1.40 tellen mee voor de Betfirst Ervaringen voorwaarden. Om de bonus vrij te spelen krijg je in totaal 30 dagen. Door deze fantastische bonusvoorwaarden, staat Betfirst in de top van onze Beste Bookmakers Nederland lijst.

Voorbeschouwing Huddersfield Town Burnley

De sportweddenschappen sites verwachten een spannende strijd en geven Huddersfield een notering van 2.25 voor winst. De notering voor Burnley is 3.90 en een gelijkspel staat op 3.10. De huidige stand in de Premier League is als volgt:

  • Burnley staat achttiende met 15 punten. Uit behaalde Burnley nog maar vijf punten, eenmaal gewonnen en twee gelijke spelen. Ze scoorden 19 doelpunten en kregen er 41 tegen.
  • Huddersfield Town staat laatste met 10 punten en behaalden uit en thuis, telkens vijf punten. Met amper 12 doelpunten, hebben ze de slechtste aanval van de competitie.  Van die 12 doelpunten hebben ze er slechts vier thuis gescoord.

In het vorig onderling duel op 6 oktober werd het 1 – 1 in Burnley. We verwachten dat Burnley op het veld van Huddersfield de drie punten zal meepakken. De vorm van Huddersfield is heel slecht, met enkel maar verliespartijen als eindresultaat. Een kentering zal snel moeten komen, maar we zien het pessimistisch in. Waag jullie kans en schrijf je in bij Betfirst.

Over de auteur