ICC top match: Juventus – Inter met verhoogde winst en risk free bet

Geert Beukers
22.07.2019

De ICC competitie zorgt elk jaar voor een frisse wind die nieuwe lucht in de voetbal wereld blaast. Gedaan met het wachten op spektakels tot de aanvang van de Champions League groepsfasen! Spanning en topvoetbal staat nu al op het schema dankzij de Internationale Champions Cup, hoewel deze partij een normale vriendschappelijke match is. Voor deze wedstrijd gaan we even over de wedstrijd odds Juventus – Inter, en bieden we ook een prima € 30 risk free bet aan op combi bets!

We kijken snel naar de Juventus – Inter odds

Dinsdag middag om 13:30 staat er de partij tussen Juventus en Inter op het schema. De wedstrijd wordt gespeeld zoals alle andere ICC in de Chinese stad Nanjing. Zoals je allicht wel weet is, de ‘internationale’ term in deze competitie niet voor niets! Er werden al voetbalmatchen gespeeld over de hele wereld! Kijk even snel naar de beste quoteringen Juve – Inter hieronder.

Juventus tegen Inter Milan Odds International Champions Cup

Zoals je kan zien, zijn er hier niet echt verrassingen. De Italiaanse kampioen is een grote favoriet om Inter Milan te kloppen. De ploeg van Cristiano Ronaldo had een geweldig seizoen achter de rug in de Serie A.  Eerste achtervolger Napoli had wel liefst 11 punten achterstand! Zowel Inter als Juventus verloren wel al hun eerste wedstrijd in deze competitie. Juve verloor met 2-3 van de Spurs, terwijl Inter zaterdag met 1-0 van Man United verloor.

Krijg € 30 risk free bet bij multi bets op ICC wedstrijden

We trachten altijd enkel de beste bookmaker promoties te vinden voor alle belangrijke events. Bij Svenbet krijg je dan ook niet enkel een Svenbet bonus van € 100 op je eerste storting, maar ook een fantastische ICC promo erbovenop! Hoe werkt het precies? Dat leggen we zo meteen voor je uit.

Vanaf het moment je minstens € 30 hebt gestort en minimum € 10 inzet op een combinatie weddenschap van 3 selecties of meer doe je mee aan deze promo. Elke selectie moet minstens 1.60 of meer zijn.  De promotie is wel enkel geldig vanaf 22 juli tot 28, en enkel op de ICC wedstrijden.

Bij meerdere selecties krijg je ook nog eens een verhoogde winst uitbetaald!

  • 10% extra winst bij 3 selecties
  • 20% extra winst bij 4 selecties
  • 25% extra winst bij 5 selecties
  • 30% extra winst bij 6 selecties

Bij verlies krijg je tot € 30 terug in een risicoloze weddenschap!

  • Je krijgt 100% van je bet terug in de vorm van een risk free bet tot € 30
  • Om deze free bet te ontvangen moet je de customer service na de bet afgerond is contacteren
  • Deze free bet kan enkel gebruikt worden bij multi bets van 1.80 odds per selectie
  • Je krijgt 7 dagen de tijd om deze in te zetten

Slot over wedden op Juve – Inter in de ICC

De ICC is een fantastische vriendschappelijke competitie, en de clash tussen de twee Italiaanse topploegen is er één waar we zeker naar uitkijken. Het is niet vaak dat een Europese top match gespeeld wordt op Chinese grond, wat ook wel leuk is. Vergeet dus zeker niet je Svenbet bonus van € 100 te pakken, of kies gewoonweg voor deze ongelofelijke ICC promo bij je combinatie weddenschap. Wat heb je te verliezen wanneer je bij verlies toch een risk free bet terug krijgt?

 

Over de auteur