Serie A: De ontknoping – Gaat Inter door naar Europa? 3 punten tegen Juve?

andre
23.04.2019

Met Inter tegen Juventus staat er deze week alweer een topper op het menu in Italië. De strijd voor de titel in de Serie A is al lang beslist, maar ploegen als Inter, AC Milaan, Atalanta en Roma vechten nog voor de tickets voor de Champions League. Juventus heeft 20 punten voorsprong en de titel op zak, en mag dus verliezen. Inter heeft de 3 punten nodig en speelt thuis. Bij vele van de beste bookmakers Nederland wachten er interessante aanboden voor deze wedstrijd. Ook Belgen vinden een sterk aanbod bij bookmaker 1xBet – tot € 130 voor de eerste storting en meer dan 1100 verschillende selecties op Inter – Juventus!

1xBet stortingsbonus: 100% bonus tot € 130

Bij deze aanbieder is er een aanbod voor elke nieuwe klant. Stort je een eerste keer, dan ontvang je 100% als bonus van de bookmaker. Door het gebruik van onze bonuscode 1x_3838 wachten er zelfs € 30 meer op je. In plaats van € 100 ontvang je zo tot € 130. Volg dus onze link naar de site van de bookmaker. Maak daar je account voor online sportweddenschappen aan. Nadat je account is geregistreerd, stort je een eerste keer. Al hoort 1xBet niet tot de bookmakers iDeal – er is toch een ruime keuze voor je storting. Stort bijvoorbeeld via Bancontact, Neteller, Skrill of Bitcoin.

  • Ga via onze button naar de site van de aanbieder
  • Maak je account voor 1xBet weddenschappen aan
  • Gebruik onze exclusieve bonuscode 1x_3838
  • Stort een eerste keer een bedrag in je account
  • Ontvang 100% tot € 130 als 1xBet online bonus
  • Speel de bonus vrij voordat je hem kunt uitbetalen

Voor het vrijspelen van de 1xBet bonus bestaat er een minimale quotering van 1.40. Het bedrag moet in totaal 5 keer worden rondgespeeld. Voor het maximum bedrag van € 130 moet je dus een bedrag van € 650 omzetten. De bookmaker geeft je hiervoor 30 dagen tijd. Vrijspelen is mogelijk met combinatieweddenschappen. Minstens 3 selecties van je combinatie moeten over odds van 1.40 beschikken. Ook het stortingsbedrag moet 1 keer worden gespeeld tegen een quotering van minstens 1.10. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan, gebruik onze bonuscode 1x_3837 en stort. Daarna is het meteen tijd voor een inzet op de wedstrijd Inter – Juventus met de odds van 1xBet.
Inter tegen Juventus in de Serie A met odds van bookmaker 1xBet

Odds Serie A en Inter – Juventus bij 1xBet

De constellatie in deze wedstrijd is bijzonder interessant. Inter speelt thuis en Juventus heeft een feestje gebouwd nadat ze de titel al op zak hebben. Daardoor liggen de odds voor winst van Inter bij 2.50, terwijl Juventus met 2.97 de outsider is. Beide ploegen worden dus aangeboden met hoge quoteringen. Dat is ook het geval voor de exacte score. 1-0 levert je een notering van 7.50 op, 0-1 zelfs van 9.00. Deze quotering ontvang je ook voor een wedstrijd zonder doelpunt – maar daar zitten wij uiteraard niet op te wachten! Wed nu op Inter – Juventus en de Serie A bij 1xBet!

Over de auteur