Verhoogde odds voor de Champions League

Gaston Dupont
27.11.2018

De Champions League begint aan aan de vijfde spel, met enkele interessante wedstrijden. Soms is het moeilijk om te wedden op de uitkomst van de wedstrijd, vandaar dat de populariteit van subweddenschappen aan het boosten is. Bet90 speelt hier perfect op in met verhoogde odds voor de Champions League en meer bepaald op scorende ploegen. Voor nieuwe spelers uit Nederland is er ook een welkomstbonus van 100% tot €100.

Bet90 welkomstbonus: 100% tot €100

  • Registreer je account door hier op de foto of banner te klikken.
  • Storten kan je doen via iDeal, Visa, MasterCard of een andere methode.
  • Gebruik de code SWP100 bij de storting.
  • Hierna ontvang je de bonus en heb je dus dubbel zoveel spelplezier.
  • Vrijspelen kan door bets te plaatsen van minstens 1.80.
  • Speel in totaal vijfmaal je storting en bonus hebt rond.
  • Je krijgt hiervoor 90 dagen de tijd.

Deze Bet90 bonus is een goede bonus op de Nederlandse markt. Dit is ook een van de reden waarom Nederlanders zich bij deze bookmaker inschrijven. Een andere reden is omdat de quoteringen en het wedden aanbod van een fantastisch niveau is. Dit zijn de belangrijkste punten bij een bookmaker.

Verhoogde odds Champions League

Heel veel bookmakers  hebben promoties die speciaal voor de Champions League in elkaar zijn geknutseld. Wil je een overzicht van een bookmaker die actief is in jouw land, neem dan hier een kijkje voetbal gokken sites. Wij hebben Bet90 eruit gepikt omdat zij realistische promoties hebben. De kans is groot dat Real Madrid, Man City en Juventus zullen scoren in hun wedstrijden. Je bent wel afhankelijk van 3 ploegen die scoren, maar de odd van 1.50 is wel goed voor deze topploegen.

We hebben ook vertrouwen in de daarop volgende verhoogde odd. Namelijk: Atletico Madrid Monaco met plus 2,5 goals en meer dan 9,5 corners. De noteringen voor Tottenham thuis zijn ook hoog met 1.74 en een gelijkspel is 2.95! Dit zijn allemaal beste quoteringen. Niet vergeten dat je ook combo weddenschappen kan plaatsen, zodat je veel meer winst uit je bets kan halen.

Wedden Tottenham inter

Over de auteur