Intertops met Fantastische WK acties

Gaston Dupont
10.06.2018

Bookmaker Intertops heeft fantastische promoties voor dit WK! We zullen elke Intertops actie hier bespreken zoals de WK Intertops bonus van 50% tot $250, de $100.000 WK Cup. Deze acties zijn er alleen voor Nederlanders. Belgen kunnen zich hier niet inschrijven.

Intertops WK bonus 50% tot $250

  • Klik hier op de Intertops Banner en registreer je account.
  • Storten kan via Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Gebruik de code RUSSIA250 bij je storting.
  • Om de volledige bonus te krijgen dien je dus min $500 te storten.
  • Bonus vrijspelen kan door bonus + storting, 8x rond te spelen.
  • De odds dienen minimum 1.50 te zijn.

Zoals hierboven reeds gezegd kunnen enkel Nederlanders gebruik maken van deze stortingsbonus. Voor Nederlanders die op zoek zijn naar alle  WK promoties kunnen de pagina WK bookmakers Nederland raadplegen.  Belgen kunnen dan weer beter de Beste bookmakers site bekijken, en dan op België klikken.

Win $100.000 met je WK voorspelling

Je maakt bij deze bookmaker ook een kans op de 100.000 Jackpot. Je dient hiervoor wel alle 64 wedstrijden van het WK juist te voorspellen. Dit lijkt ons wat teveel van het goede. Maar je kan het natuurlijk wel aan het rechte eind hebben. Wat wel een goed opvangnet is, is het volgende. Indien er geen winnaar is van de 100.000 Jackpot, is er een kleinere jackpot van 10.000 die verdeeld wordt onder de beste 20 klanten met de juiste voorspellingen.

Voorspel 8 WK groepswinnaars: $500 Free bet

Deze promotie is een unieke promotie bij de Bet Sites Nederland en we vinden het wel de moeite waard om deze uit te proberen. Voordat het tornooi van start gaat, dien je minstens $10 in te zetten op een combo bet waar alle groepswinnaars in vermeld worden. Als je alle WK groepswinnaars juist hebt, krijg je een Free Bet van $500. Deze Free Bet dien je dan 4 maal rond te spelen op minimum odds van 1.5.

Zoals je ziet zijn dit allemaal fantastische promoties en redenen genoeg om je aan te melden bij Intertops!