Interwetten Welkomstbonus – € 100 met Geweldige Condities!

Peter Groen
31.03.2017

Interwetten heeft speciaal voor nieuwe Nederlandse wedders een Welkomstbonus van 100% tot € 100. De bonusvoorwaarden zijn ook heel aantrekkelijk om je bonus volledig vrij te spelen. Lees hieronder hoe ook jij kan genieten van dit aanbod en wat de verschillende stappen zijn.

Hoe krijg ik de € 100 Interwetten bonus?

  • Klik op een van de Interwetten banners hier op de pagina.
  • Stort min. € 10 via bijv. Paysafecard, Skrill, Neteller, Visa, Mastercard.
  • Speel vijfmaal je storting bedrag rond om de bonus vrij te spelen.
  • Elke weddenschap met minimum 1.70 odds tellen mee.
  • Per keer dat je het storting bedrag rond speelt, ontvang je al 20%.
  • Je hebt 14 dagen de tijd om de hele bonus rond te spelen.

Interwetten – Welkomstbonus

Interwetten Bonus is een heel aantrekkelijke bonus omdat elke keer dat je je storting bedrag hebt rond gespeeld, je al 20% van de bonus ontvangt. Hiermee wordt het makkelijker om de hele bonus te kunnen vrij spelen binnen de twee weken. Daarnaast hebben ze een mobiele cashback bonus tot € 25. We raden dan ook aan om de Interwetten App te downloaden en daar een bet te plaatsen. Stel dat die bet verliezend is, dan ontvang je een cashback bonus tot maximaal € 25.

Interwetten is een Aanrader!

Interwetten heeft een jarenlange ervaring als Bookmaker en we vinden Interwetten een uitstekende Bookie. Dit kan je zelf merken aan heel veel goede punten, zoals eerst en vooral de welkomstbonus. Daarna komt het grote wedden aanbod en de ruime mogelijkheden om te wedden op allerlei subcategorieën. Wil je een volledig overzicht van onze Interwetten Review, dan kan je dit natuurlijk ook nalezen. Wil je een volledig overzicht van al onze Bookmakers? Dan kan je tevens ook al de Bookmakers vergelijken. Aarzel niet en meld je aan, zodat ook jij al het goede van Interwetten kan ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.