Topaffiche Ajax Feyenoord tot € 75 gratis

Gaston Dupont
25.10.2018

Wedden op Ajax Feyenoord levert je bij Betsson een dubbele storting op tot en met € 75. Kan Ajax de kloof dichten op PSV en verder uitdiepen op Feyenoord in een rechtstreeks duel? Het wordt zeker een beladen topper tussen deze twee en hieronder kijken we vooruit dit duel. We zullen ook de quoteringen voor deze match bespreken en de actie van 100% tot €75 bij Betsson.

Nieuwe wedders ontvangen 100% tot € 75

  • Maak een account aan door hier op de Betsson button te klikken.
  • Geld storten kan onder andere met iDeal, Visa, Mastercard.
  • Je storting wordt verdubbeld tot en met € 75 maximum.
  • Vrijspelen kan door je bonus 10 keer in te zetten.
  • De minimum odds dienen dan ook 1.50 te bedragen.
  • In totaal krijg je hier ook 30 dagen de tijd voor.

Voorbeschouwing Ajax Feyenoord quoteringen

De Betsson Bonus is een goede bonus, maar hou er rekening mee dat wedden op winst voor Ajax niet meetelt voor het vrijspelen voor de bonus. Waarom niet? Omdat Ajax van Betsson de notering krijgt van 1.40 voor winst. Wel kan je wedden op Feyenoord, die een notering krijgt van 6.70 of een gelijkspel met odd van 5.20. Er zijn ook andere mogelijke weddenschappen zoals het aantal goals voorspellen. Meer dan 3,5 doelpunten levert je een notering op van 2.13.

Ajax Feyenoord Betsson

Ajax Feyenoord laatste matchen

Ajax staat momenteel tweede in de Nederlandse competitie met 22 punten en dit op vijf punten van PSV. In de negen wedstrijden hebben ze slechts eenmaal verloren (tegen PSV) en eenmaal gelijk gespeeld (tegen Heracles). Zelfs scoort Ajax aan de lopende band met 25 treffers en 4 tegendoelpunten, wat een plus saldo oplevert van 21 goals.

Feyenoord staat op plaats drie in de rangschikking, op twee punten van Ajax en de begeerde Champions League positie. Feyenoord begon met een valse noot aan de competitie door een 2-0 verliespartij tegen De Graafschap. Ze speelden ook nog tweemaal gelijk en dit tegen AZ Alkmaar en Willem II. Feyenoord scoort ook makkelijk, 20 stuks tot op heden, maar krijgt tamelijk veel doelpunten tegen, namelijk 10.

We kunnen dus verwachten dat er veel doelpunten zullen vallen en dat er spektakel zal zijn. Beide ploegen zijn in vorm met Ajax die niet verloren heeft in zijn laatste 6 wedstrijden en Feyenoord die niet verloren heeft in zijn laatste 10 wedstrijden. Aan welke streak komt er een einde? Waag je kans bij Betsson en wed op Ajax Feyenoord dankzij de Beste Bookmakers Bonus.

 

 

 

Over de auteur