Barcelona Sevilla € 50 bij MrGreen

Gaston Dupont
18.10.2018

Als je een gokje wilt wagen op de topper in LaLiga Santander dan zit je goed bij Mr Green. Zij hebben een actie waarmee je met slechts 20 euro als inzet, 50 euro als Free Bet kan krijgen. We leggen je hieronder uit hoe je deze promotie in de wacht kan slepen aan de hand van Barcelona Sevilla. De nummer twee op bezoek bij de nummer één Sevilla. Lees hieronder verder hoe om de noteringen en voorbeschouwing te weten te komen.

Barcelona – Sevilla  € 50 bij je eerste bet van € 20

  • Creëer een account bij Mr Green door hier op de banner te klikken.
  • Stort vervolgens geld via iDeal, MasterCard of Visa.
  • Plaats een eerste weddenschap van minimum 20 euro.
  • Dit mag enkelvoudig of combi zijn, met een min odd van 1.80.
  • Ongeacht de uitkomst, krijg je tweemaal € 25 als Free Bet.
  • Deze dien je binnen de 7 dagen in te zetten en dat op min odds van 1.80.

Vooruitblik Barcelona Sevilla

Ondanks een man in vorm “Messi” imponeert Barcelona nog niet. Hun aanvallen zijn fantastisch, maar de verdediging laat momenteel te wensen over. Hierdoor heeft Barcelona slechts vier wedstrijden gewonnen van de reeds acht gespeelde. In die acht wedstrijden incasseerden ze ook al negen doelpunten, waar mee ze de slechtste verdediging hebben van de top 8 ploegen. Een geluk dat ze een verschroeiende aanval hebben met Messi, Suarez en anderen.

Sevilla staat verrassend aan de leiding van LaLiga en niet zozeer omwille van het schitterend voetbal dat ze spelen. Maar vooral omdat de grotere namen Barcelona, Real Madrid en Atletico het momenteel wat laten afweten. Sevilla won vijf wedstrijden en speelde eenmaal gelijk, waardoor ze nu aan kop staan van de Spaanse competitie. Mr Green Nederland geeft een notering van 1.35 voor een overwinning van Barcelona, terwijl een draw een odd heeft van 5.80. Als je verwacht dat Sevilla voor een volledige stunt kan zorgen in dit duel dan krijg je een quotering van 6.75. Dit zijn beste quoteringen voor dit prestige duel. Waag je kans bij Mr Green en neem die € 50.