Inzetten op België Frankrijk en krijg tot €150

Gaston Dupont
09.07.2018

Speciaal voor Belgen is er een fantastische promotie om te wedden op België Frankrijk. Tijdens dit WK heeft Bwin zijn welkomstbonus aangepast naar 200% tot €150, en dit is perfect om in te zetten op België Frankrijk in deze halve finale. We zullen de wedstrijd hieronder bespreken en hoe je kan genieten van deze promotie.

Opmerking: Nederlanders kunnen een kijkje nemen op onze pagina Bookmakers Nederland, om een overzicht te hebben van alle bookmakers en bonussen waar je kan wedden.

WK promotie bij Bwin: 200% tot €150

  • Klik op de foto of banner van Bwin en registreer je account.
  • Storten kan via Bancontact, Visa, MasterCard, Skrill en Neteller.
  • Om de maximum bonus te hebben, dien je min €75 te storten.
  • Je bonus vrijspelen kan door 3x je storting en bonus in te zetten.
  • Alle weddenschappen van min 1.40 tellen mee.
  • Je krijgt 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen.

Voorbeschouwing Frankrijk België

Deze Bwin bonus is perfect om te wedden op België Frankrijk. De odds voor Franse winst staat op 2.50 en die voor Belgische op 2.95, terwijl een draw op 3.20 staat. Ook als je wilt wedden op kwalificatie voor 1 van beide landen, voldoe je aan de Bwin Bonusvoorwaarden. Belgische kwalificatie krijgt een odd van 2.05, terwijl Frankrijk op 1.72. België heeft in de laatste 3 interlands tegen Frankrijk geen enkele keer verloren en de laatste confrontatie eindigde op 3-4 voor de Rode Duivels.

Frankrijk speelde super tegen Argentinië met een 4-3 overwinning en in de vorige ronde knikkerden ze Uruguay naar huis met 2-0. België speelde met vuur tegen Japan en won nipt met 3-2 en daarna volgende een fantastische wedstrijd tegen Brazilië 2-1. Ook nu verwacht de internationale pers om een geweldige wedstrijd te zien. Met zoveel sterren op het veld kan het elke richting uit, maar we hopen allemaal dat België zich kan plaatsen voor de finale. Wat denk jij? Waag je kans bij Bwin en geniet mee van deze halve finale.

Over de auteur