Inzetten op Chelsea United bij Circus met Free Bets

Gaston Dupont
17.10.2018

Op zaterdag 20 oktober spelen Chelsea en Manchester United de topper in de Premier League. Krijgt Jose Mourinho eindelijk zijn ploeg weer op de rails? Chelsea deelt de koppositie momenteel met Liverpool en Manchester City, terwijl Man United volgt op 7 punten van het trio. Circus heeft voor deze top affiche een promotie van € 25 in de vorm van een Free Bet. We leggen deze actie uit en kijken vooruit naar Chelsea Manchester United.

Ontvang de Free Bet van € 25 voor Chelsea ManU

  • Log in op je account of registreer een account bij Circus.
  • Wed voor minstens 25 euro op Chelsea Manchester United.
  • Enkel cash, enkel, prematch en live tellen mee voor deze promo.
  • De minimum notering van de bet dient minimum 1.60 te zijn.
  • Bevestig je deelname aan de promotie via het wedticket.
  • Je ontvangt de Free Bet na registratie van je bet.
  • Je kan je oorspronkelijke bet niet als cash out gebruiken tijdens de wedstrijd.

Wedden Chelsea Manchester United

Nieuwe spelers krijgen nog meer cadeaus

Als je een nieuw account aanmaakt bij Circus, dan ontvang je als nieuwe wedder een 5 euro registratie bonus. Als je je telefoonnummer ook invult, dan ontvang je een tweede 5 euro. Dit maakt dat je voor € 10 gratis wedden kan. Dit geldt zowel voor Nederlanders als Belgen. Maak je vervolgens een eerste storting, dan krijg je nog eens Free Bets tot € 250 euro. Meer details kan je terug vinden in Circus bonus.

Jose Mourinho

Chelsea Manchester United wordt een zuur weerzien voor Jose Mourinho. Net zoals bij Chelsea vroeger, is ook Manchester United in het derde jaar onder het bewind van Mourinho op de dool. Is dit het jaar teveel voor Jose Mourinho? Als Manchester United niet imponeert tegen Chelsea dan vrezen we het ergste voor hem als manager bij ManU.

Voorbeschouwing Chelsea Manchester United Quoteringen

Chelsea is nog steeds ongeslagen in de Premier League en heeft dankzij de nieuwe coach Sarri een aanvallender spel ontwikkeld. Hierdoor blinkt Eden Hazard elke match uit. Als het Manchester United lukt om hem aan banden te leggen, dan zijn er kansen om de drie punten mee te nemen. Als dit echter niet lukt dan zien de Beste Bookmakers Chelsea als de gedoodverfde favoriet. Ze krijgen een notering van 1.69 voor winst, terwijl Manchester United het moet stellen met 5.00. Een gelijkspel levert je 3.87 op. Bij Chelsea ontbreekt enkel Rudiger, die geblesseerd is en bij Manchester United ontbreken Herrera, Matic en Luke Shaw. Wij verwachten dat Chelsea de drie punten thuis zal houden en dat Hazard opnieuw man van de match zal worden. Wat denk jij?