Pak tot € 200 op de Davis Cup Finale

Gaston Dupont
23.11.2018

Een einde van het tijdperk hoe wij het kennen. De laatste Davis Cup finale in zijn huidig vorm, hierna volgt een drastische wijziging in het concept. In deze laatste finale spelen Frankrijk en Kroatië tegen elkaar en BetFIRST maakt dit nog interessanter dankzij een 100% tot € 200 bonus, plus je kan de finale ook live volgen op BetFIRST TV.

Davis Cup Finale Frankrijk Kroatië

Net zoals op het WK voetbal spelen beide landen de finale van het belangrijkste landenklassement in het tennis. Het grote verschil is dat Kroatië hier de favoriet is met een beste quotering van 1.33 voor eindwinst. Frankrijk volgt op afstand en krijgt slechts een notering van 3.00 van Beste Bookmakers BetFirst. Vandaag, 23 november, om 14 uur start de eerste enkel wedstrijd tussen Jeremy Chardy tegen Borna Coric. De nummer 40 van de ATP lijst tegen de Kroaat die op plaats 12 stat. Coric is de favoriet hier met een notering van 1.28 tegen 3.75 voor Chardy.

Misschien dat het thuispubliek, dankzij hun aanmoedigingen voor een stunt kan zorgen, want ook in het tweede duel is Frankrijk de underdog. Daar ontvangt Jo-Wilfried Tsonga om 16uur die andere Kroatische topper, Marin Cilic. Deze Cilic staat zevende en speelt tegen de nummer 259 van dit moment Tsonga. Als Tsonga schittert zoals in zijn topdagen, zit er wel een kans in voor hem.

Nieuwe BetFIRST Wedders tot € 200

Bij BetFIRST ben je aan het juiste adres, want zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich hier inschrijven en dit kan door hier op de button te klikken. Je zal dan op de BetFIRST pagina terecht komen waar je een account kan registreren. Na de aanmelding zal je dienen over te gaan tot een BetFIRST storting en dat kan via iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa of een andere manier. Zodra er geld op je account staat, zal je alle wedstrijden die BetFIRST Tv uitzendt, kunnen kijken. Ook indien je binnen de 48 uur een weddenschap hebt geplaatst, zal je toegang hebben tot dit kanaal. Je storting zal verdubbelen tot 200 euro en dit kan je nadien vrijspelen door tweemaal je storting en bonus in te zetten op minimale noteringen van 1.40. Waag je kans en pik deze bonus nog even mee.

Over de auteur